ANKE VANDERMEERSCH

Contactgegevens ANKE VANDERMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANKE VANDERMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANKE VANDERMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12B18; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32130824 32130824

Fax (fax): +32 (81) 375-41-59 +32 (81) 375-41-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANKE VANDERMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANKE VANDERMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANKE VANDERMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANKE VANDERMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANKE VANDERMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANKE VANDERMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANKE VANDERMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANKE VANDERMEERSCH
Products information ANKE VANDERMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE06603576660
Ondernemingsnummer: 9840972900
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.^^Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANKE VANDERMEERSCH
(Get full report from official database of BE for ANKE VANDERMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANKE VANDERMEERSCH
Addition kinds of activities for ANKE VANDERMEERSCH

201399. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
598999. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
79991403. Strandstoel en accessoireverhuur | Beach chair and accessory rental

Werken bij ANKE VANDERMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANKE VANDERMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANKE VANDERMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANKE VANDERMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

 • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

  Regio: GELINDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

  Regio: GIJVERINKHOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

 • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Flexijob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van ANKE VANDERMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of ANKE VANDERMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANKE VANDERMEERSCH. Laat een reactie achter voor ANKE VANDERMEERSCH. ANKE VANDERMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANKE VANDERMEERSCH. Leave a respond for ANKE VANDERMEERSCH. ANKE VANDERMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANKE VANDERMEERSCH op de google maps. Adres en contacten ANKE VANDERMEERSCH
Location of ANKE VANDERMEERSCH on the google maps. Address and contacts of ANKE VANDERMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ANKE VANDERMEERSCH ANKE VANDERMEERSCH: FLBRASCHOT NV | Van De Weghe NV | COLLET A EXPERTISES IMMOBILIERES SPRL | LAFAUT-VANDENBULCKE | LEERSEKRETARIS

Other related companies as ANKE VANDERMEERSCH: FLBRASCHOT NV | Van De Weghe NV | COLLET A EXPERTISES IMMOBILIERES SPRL | LAFAUT-VANDENBULCKE | LEERSEKRETARIS

ANKE VANDERMEERSCH is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANKE VANDERMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06603576660. Het bedrijf ANKE VANDERMEERSCH bevindt zich op het adres: FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12B18; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.^^Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANKE VANDERMEERSCH is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANKE VANDERMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANKE VANDERMEERSCH, openstaande posities, locatie van ANKE VANDERMEERSCH op de kaart.

ANKE VANDERMEERSCH is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANKE VANDERMEERSCH, company assigned to the tax number BE06603576660. The company ANKE VANDERMEERSCH is located at the address: FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12B18; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.^^Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANKE VANDERMEERSCH is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANKE VANDERMEERSCH is not available. You also can look at reviews of ANKE VANDERMEERSCH, open positions, location of ANKE VANDERMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANKE VANDERMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANKE VANDERMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANKE VANDERMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANKE VANDERMEERSCH, employees, financial statistics.