ANKE DELAHAYE

Contactgegevens ANKE DELAHAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANKE DELAHAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANKE DELAHAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUTTERSVEST 22; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15432570 (+32-15432570) 15432570 (+32-15432570)

Fax (fax): +32 (13) 459-96-80 +32 (13) 459-96-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANKE DELAHAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANKE DELAHAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANKE DELAHAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANKE DELAHAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANKE DELAHAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANKE DELAHAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANKE DELAHAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANKE DELAHAYE
Products information ANKE DELAHAYE

BTW identificatienummer (tax): BE01743225097
Ondernemingsnummer: 7195465087
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANKE DELAHAYE
(Get full report from official database of BE for ANKE DELAHAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANKE DELAHAYE
Addition kinds of activities for ANKE DELAHAYE

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies

Werken bij ANKE DELAHAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANKE DELAHAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANKE DELAHAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANKE DELAHAYE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

 • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

 • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student frituur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

 • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

 • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ANKE DELAHAYE in sociale netwerken
Look for responds of ANKE DELAHAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANKE DELAHAYE. Laat een reactie achter voor ANKE DELAHAYE. ANKE DELAHAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANKE DELAHAYE. Leave a respond for ANKE DELAHAYE. ANKE DELAHAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANKE DELAHAYE op de google maps. Adres en contacten ANKE DELAHAYE
Location of ANKE DELAHAYE on the google maps. Address and contacts of ANKE DELAHAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANKE DELAHAYE ANKE DELAHAYE: RENE HAUTEKIET | Groenten + | LAURENT COLINET | BADMINTON CLUB ENGHIEN | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as ANKE DELAHAYE: RENE HAUTEKIET | Groenten + | LAURENT COLINET | BADMINTON CLUB ENGHIEN | VRIJE LAGERE SCHOOL

ANKE DELAHAYE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANKE DELAHAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01743225097. Het bedrijf ANKE DELAHAYE bevindt zich op het adres: SCHUTTERSVEST 22; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANKE DELAHAYE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANKE DELAHAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANKE DELAHAYE, openstaande posities, locatie van ANKE DELAHAYE op de kaart.

ANKE DELAHAYE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANKE DELAHAYE, company assigned to the tax number BE01743225097. The company ANKE DELAHAYE is located at the address: SCHUTTERSVEST 22; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANKE DELAHAYE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANKE DELAHAYE is not available. You also can look at reviews of ANKE DELAHAYE, open positions, location of ANKE DELAHAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANKE DELAHAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANKE DELAHAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANKE DELAHAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANKE DELAHAYE, employees, financial statistics.