RENE HAUTEKIET

Contactgegevens RENE HAUTEKIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE HAUTEKIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE HAUTEKIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 13; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58414898 (+32-58414898) 58414898 (+32-58414898)

Fax (fax): +32 (71) 568-96-82 +32 (71) 568-96-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE HAUTEKIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE HAUTEKIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE HAUTEKIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE HAUTEKIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE HAUTEKIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE HAUTEKIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE HAUTEKIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE HAUTEKIET
Products information RENE HAUTEKIET

BTW identificatienummer (tax): BE04278869628
Ondernemingsnummer: 5670562744
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE HAUTEKIET
(Get full report from official database of BE for RENE HAUTEKIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE HAUTEKIET
Addition kinds of activities for RENE HAUTEKIET

20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
39420105. Miniatuurpoppen, verzamelaars ' | Miniature dolls, collectors'
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
50520103. Ijzererts | Iron ore
50520106. Zinkerts | Zinc ore
50729907. Beveiligingsapparatuur, sloten | Security devices, locks
73749902. Data processing service | Data processing service

Werken bij RENE HAUTEKIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE HAUTEKIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE HAUTEKIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE HAUTEKIET. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van RENE HAUTEKIET in sociale netwerken
Look for responds of RENE HAUTEKIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE HAUTEKIET. Laat een reactie achter voor RENE HAUTEKIET. RENE HAUTEKIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE HAUTEKIET. Leave a respond for RENE HAUTEKIET. RENE HAUTEKIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE HAUTEKIET op de google maps. Adres en contacten RENE HAUTEKIET
Location of RENE HAUTEKIET on the google maps. Address and contacts of RENE HAUTEKIET

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE HAUTEKIET RENE HAUTEKIET: ELCON LIMBURG | Brands A | Z. HECHT | STERCKX MOTOR SERVICE | PEINCOBEL

Other related companies as RENE HAUTEKIET: ELCON LIMBURG | Brands A | Z. HECHT | STERCKX MOTOR SERVICE | PEINCOBEL

RENE HAUTEKIET is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE HAUTEKIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278869628. Het bedrijf RENE HAUTEKIET bevindt zich op het adres: ZEELAAN 13; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Opticiens. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or..
De hoofdactiviteit van RENE HAUTEKIET is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE HAUTEKIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE HAUTEKIET, openstaande posities, locatie van RENE HAUTEKIET op de kaart.

RENE HAUTEKIET is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE HAUTEKIET, company assigned to the tax number BE04278869628. The company RENE HAUTEKIET is located at the address: ZEELAAN 13; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijouteries and horlogeries. Opticiens. List of products are Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or..
The main activity of RENE HAUTEKIET is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE HAUTEKIET is not available. You also can look at reviews of RENE HAUTEKIET, open positions, location of RENE HAUTEKIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE HAUTEKIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE HAUTEKIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE HAUTEKIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE HAUTEKIET, employees, financial statistics.