ANJA HEYEN

Contactgegevens ANJA HEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANJA HEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANJA HEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPERBERG 50; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87555656 (+32-87555656) 87555656 (+32-87555656)

Fax (fax): +32 (2) 590-61-72 +32 (2) 590-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANJA HEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANJA HEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANJA HEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANJA HEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANJA HEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANJA HEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANJA HEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANJA HEYEN
Products information ANJA HEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE04438171386
Ondernemingsnummer: 2353790283
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANJA HEYEN
(Get full report from official database of BE for ANJA HEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANJA HEYEN
Addition kinds of activities for ANJA HEYEN

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
34299903. Krabvallen, staal | Crab traps, steel
39319905. Octophones | Octophones
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores

Werken bij ANJA HEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANJA HEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANJA HEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANJA HEYEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

 • Elektromecanicien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

 • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

 • Grondwerker (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DAS MEDIA

  Type: Vaste Job

  DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

 • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LIQUID FLOORS

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

 • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

  Type: Vaste Job

  Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

 • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: DELMULLE

  Type: Vaste Job

  Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

 • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

 • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van ANJA HEYEN in sociale netwerken
Look for responds of ANJA HEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANJA HEYEN. Laat een reactie achter voor ANJA HEYEN. ANJA HEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANJA HEYEN. Leave a respond for ANJA HEYEN. ANJA HEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANJA HEYEN op de google maps. Adres en contacten ANJA HEYEN
Location of ANJA HEYEN on the google maps. Address and contacts of ANJA HEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANJA HEYEN ANJA HEYEN: Elektriciteitswerken Peetermans | BARBARA | Werbrouck R & Zn BVBA | SILSKI | SABINE CNOP

Other related companies as ANJA HEYEN: Elektriciteitswerken Peetermans | BARBARA | Werbrouck R & Zn BVBA | SILSKI | SABINE CNOP

ANJA HEYEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANJA HEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04438171386. Het bedrijf ANJA HEYEN bevindt zich op het adres: KAPERBERG 50; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANJA HEYEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANJA HEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANJA HEYEN, openstaande posities, locatie van ANJA HEYEN op de kaart.

ANJA HEYEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANJA HEYEN, company assigned to the tax number BE04438171386. The company ANJA HEYEN is located at the address: KAPERBERG 50; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANJA HEYEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANJA HEYEN is not available. You also can look at reviews of ANJA HEYEN, open positions, location of ANJA HEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANJA HEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANJA HEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANJA HEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANJA HEYEN, employees, financial statistics.