ANJA BIJNENS

Contactgegevens ANJA BIJNENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANJA BIJNENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANJA BIJNENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPALAAN 50; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89355564 (+32-89355564) 89355564 (+32-89355564)

Fax (fax): +32 (57) 259-77-85 +32 (57) 259-77-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANJA BIJNENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANJA BIJNENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANJA BIJNENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANJA BIJNENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANJA BIJNENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANJA BIJNENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANJA BIJNENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANJA BIJNENS
Products information ANJA BIJNENS

BTW identificatienummer (tax): BE04468933105
Ondernemingsnummer: 2085723876
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANJA BIJNENS
(Get full report from official database of BE for ANJA BIJNENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANJA BIJNENS
Addition kinds of activities for ANJA BIJNENS

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
17999919. Installatie van gasinstallaties, medisch | Gas system installation, medical
20460301. Maïs suiker | Corn sugar
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal
51990410. Wollen en worsted garens | Woolen and worsted yarns
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij ANJA BIJNENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANJA BIJNENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANJA BIJNENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANJA BIJNENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

 • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

 • Monteur (ATTENRODE)

  Regio: ATTENRODE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

 • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

 • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: KAREL STERCKX

  Type: Vaste Job

  Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

 • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

  Type: Vaste Job

  Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

 • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van ANJA BIJNENS in sociale netwerken
Look for responds of ANJA BIJNENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANJA BIJNENS. Laat een reactie achter voor ANJA BIJNENS. ANJA BIJNENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANJA BIJNENS. Leave a respond for ANJA BIJNENS. ANJA BIJNENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANJA BIJNENS op de google maps. Adres en contacten ANJA BIJNENS
Location of ANJA BIJNENS on the google maps. Address and contacts of ANJA BIJNENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANJA BIJNENS ANJA BIJNENS: ARTESIA | Agence Esplanade | DE LONCIN FERDY & FILS | GARAGE MENTEN | Esfera

Other related companies as ANJA BIJNENS: ARTESIA | Agence Esplanade | DE LONCIN FERDY & FILS | GARAGE MENTEN | Esfera

ANJA BIJNENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANJA BIJNENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04468933105. Het bedrijf ANJA BIJNENS bevindt zich op het adres: EUROPALAAN 50; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANJA BIJNENS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANJA BIJNENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANJA BIJNENS, openstaande posities, locatie van ANJA BIJNENS op de kaart.

ANJA BIJNENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANJA BIJNENS, company assigned to the tax number BE04468933105. The company ANJA BIJNENS is located at the address: EUROPALAAN 50; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANJA BIJNENS is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANJA BIJNENS is not available. You also can look at reviews of ANJA BIJNENS, open positions, location of ANJA BIJNENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANJA BIJNENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANJA BIJNENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANJA BIJNENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANJA BIJNENS, employees, financial statistics.