DE LONCIN FERDY & FILS

Contactgegevens DE LONCIN FERDY & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LONCIN FERDY & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LONCIN FERDY & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SPINETTE 9; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84212858 (+32-84212858) 84212858 (+32-84212858)

Fax (fax): +32 (58) 657-69-53 +32 (58) 657-69-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LONCIN FERDY & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LONCIN FERDY & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LONCIN FERDY & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LONCIN FERDY & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LONCIN FERDY & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LONCIN FERDY & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LONCIN FERDY & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LONCIN FERDY & FILS
Products information DE LONCIN FERDY & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05949890136
Ondernemingsnummer: 2037384033
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LONCIN FERDY & FILS
(Get full report from official database of BE for DE LONCIN FERDY & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LONCIN FERDY & FILS
Addition kinds of activities for DE LONCIN FERDY & FILS

276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
07420000. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant

Werken bij DE LONCIN FERDY & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LONCIN FERDY & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LONCIN FERDY & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LONCIN FERDY & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van DE LONCIN FERDY & FILS in sociale netwerken
Look for responds of DE LONCIN FERDY & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LONCIN FERDY & FILS. Laat een reactie achter voor DE LONCIN FERDY & FILS. DE LONCIN FERDY & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LONCIN FERDY & FILS. Leave a respond for DE LONCIN FERDY & FILS. DE LONCIN FERDY & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LONCIN FERDY & FILS op de google maps. Adres en contacten DE LONCIN FERDY & FILS
Location of DE LONCIN FERDY & FILS on the google maps. Address and contacts of DE LONCIN FERDY & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LONCIN FERDY & FILS DE LONCIN FERDY & FILS: WILLY VAN HECKE | VICTOR DE SCHEPPER | YVONNE DE BRUYN | REN? JEURISSEN | ZAKENKANTOOR GELAESEN-PETERS

Other related companies as DE LONCIN FERDY & FILS: WILLY VAN HECKE | VICTOR DE SCHEPPER | YVONNE DE BRUYN | REN? JEURISSEN | ZAKENKANTOOR GELAESEN-PETERS

DE LONCIN FERDY & FILS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LONCIN FERDY & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949890136. Het bedrijf DE LONCIN FERDY & FILS bevindt zich op het adres: RUE SPINETTE 9; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van DE LONCIN FERDY & FILS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LONCIN FERDY & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LONCIN FERDY & FILS, openstaande posities, locatie van DE LONCIN FERDY & FILS op de kaart.

DE LONCIN FERDY & FILS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LONCIN FERDY & FILS, company assigned to the tax number BE05949890136. The company DE LONCIN FERDY & FILS is located at the address: RUE SPINETTE 9; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of DE LONCIN FERDY & FILS is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LONCIN FERDY & FILS is not available. You also can look at reviews of DE LONCIN FERDY & FILS, open positions, location of DE LONCIN FERDY & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LONCIN FERDY & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LONCIN FERDY & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LONCIN FERDY & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LONCIN FERDY & FILS, employees, financial statistics.