AN PHAN THUY TUONG

Contactgegevens AN PHAN THUY TUONG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AN PHAN THUY TUONG: address, phone, fax, email, website, opening hours

AN PHAN THUY TUONG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 283B19; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26404400 (+32-26404400) 26404400 (+32-26404400)

Fax (fax): +32 (53) 898-55-83 +32 (53) 898-55-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AN PHAN THUY TUONG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AN PHAN THUY TUONG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AN PHAN THUY TUONG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AN PHAN THUY TUONG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AN PHAN THUY TUONG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AN PHAN THUY TUONG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AN PHAN THUY TUONG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AN PHAN THUY TUONG
Products information AN PHAN THUY TUONG

BTW identificatienummer (tax): BE08583862304
Ondernemingsnummer: 3834197998
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AN PHAN THUY TUONG
(Get full report from official database of BE for AN PHAN THUY TUONG)

Aanvulling soorten activiteiten voor AN PHAN THUY TUONG
Addition kinds of activities for AN PHAN THUY TUONG

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores

Werken bij AN PHAN THUY TUONG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AN PHAN THUY TUONG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AN PHAN THUY TUONG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AN PHAN THUY TUONG. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

 • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

 • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Signco

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

 • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

 • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • kelner (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DE KALLEBASSE

  Type: Flexijob

  opnemen, opdienen, afruimen

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

 • zaalmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van AN PHAN THUY TUONG in sociale netwerken
Look for responds of AN PHAN THUY TUONG in social networks

Lees alle opmerkingen voor AN PHAN THUY TUONG. Laat een reactie achter voor AN PHAN THUY TUONG. AN PHAN THUY TUONG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AN PHAN THUY TUONG. Leave a respond for AN PHAN THUY TUONG. AN PHAN THUY TUONG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AN PHAN THUY TUONG op de google maps. Adres en contacten AN PHAN THUY TUONG
Location of AN PHAN THUY TUONG on the google maps. Address and contacts of AN PHAN THUY TUONG

Andere gerelateerde bedrijven als come AN PHAN THUY TUONG AN PHAN THUY TUONG: Degryse D | FOTO ANDRE | CLANDES | Melis L | Damberd ('t)

Other related companies as AN PHAN THUY TUONG: Degryse D | FOTO ANDRE | CLANDES | Melis L | Damberd ('t)

AN PHAN THUY TUONG is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AN PHAN THUY TUONG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08583862304. Het bedrijf AN PHAN THUY TUONG bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 283B19; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AN PHAN THUY TUONG is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AN PHAN THUY TUONG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AN PHAN THUY TUONG, openstaande posities, locatie van AN PHAN THUY TUONG op de kaart.

AN PHAN THUY TUONG is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AN PHAN THUY TUONG, company assigned to the tax number BE08583862304. The company AN PHAN THUY TUONG is located at the address: AVENUE LOUISE 283B19; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AN PHAN THUY TUONG is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AN PHAN THUY TUONG is not available. You also can look at reviews of AN PHAN THUY TUONG, open positions, location of AN PHAN THUY TUONG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AN PHAN THUY TUONG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AN PHAN THUY TUONG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AN PHAN THUY TUONG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AN PHAN THUY TUONG, employees, financial statistics.