AN DE PUYDT

Contactgegevens AN DE PUYDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AN DE PUYDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AN DE PUYDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NINOVE 153; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24101066 (+32-24101066) 24101066 (+32-24101066)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AN DE PUYDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AN DE PUYDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AN DE PUYDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AN DE PUYDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AN DE PUYDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AN DE PUYDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AN DE PUYDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AN DE PUYDT
Products information AN DE PUYDT

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AN DE PUYDT
(Get full report from official database of BE for AN DE PUYDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AN DE PUYDT
Addition kinds of activities for AN DE PUYDT

07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
73891312. Belastingtitel dealers | Tax title dealers
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij AN DE PUYDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AN DE PUYDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AN DE PUYDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AN DE PUYDT. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PEETERS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

 • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

 • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

 • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: WINFERA HASSELT

  Type: Vaste Job

  Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

 • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: KANEFAS

  Type: Leercontract

  Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van AN DE PUYDT in sociale netwerken
Look for responds of AN DE PUYDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AN DE PUYDT. Laat een reactie achter voor AN DE PUYDT. AN DE PUYDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AN DE PUYDT. Leave a respond for AN DE PUYDT. AN DE PUYDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AN DE PUYDT op de google maps. Adres en contacten AN DE PUYDT
Location of AN DE PUYDT on the google maps. Address and contacts of AN DE PUYDT

Andere gerelateerde bedrijven als come AN DE PUYDT AN DE PUYDT: DE RYCKE CHANTAL | PUBLEDIS SA | Antwerp Yachting Center | De Bruyn NV | PR?MAMAN

Other related companies as AN DE PUYDT: DE RYCKE CHANTAL | PUBLEDIS SA | Antwerp Yachting Center | De Bruyn NV | PR?MAMAN

AN DE PUYDT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AN DE PUYDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf AN DE PUYDT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NINOVE 153; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van AN DE PUYDT is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AN DE PUYDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AN DE PUYDT, openstaande posities, locatie van AN DE PUYDT op de kaart.

AN DE PUYDT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AN DE PUYDT, company assigned to the tax number BE06071838378. The company AN DE PUYDT is located at the address: CHAUSS?E DE NINOVE 153; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of AN DE PUYDT is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AN DE PUYDT is not available. You also can look at reviews of AN DE PUYDT, open positions, location of AN DE PUYDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AN DE PUYDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AN DE PUYDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AN DE PUYDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AN DE PUYDT, employees, financial statistics.