DE RYCKE CHANTAL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DE RYCKE CHANTAL
Private companiesAgricultural Services • DE RYCKE CHANTAL

Contactgegevens DE RYCKE CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RYCKE CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RYCKE CHANTAL

Regio (region): Gent, België

Adres (address): LEIEKAAI 25 B; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92168916 (+32-92168916) 92168916 (+32-92168916)

Fax (fax): +32 (53) 276-92-82 +32 (53) 276-92-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RYCKE CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RYCKE CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RYCKE CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RYCKE CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RYCKE CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RYCKE CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RYCKE CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RYCKE CHANTAL
Products information DE RYCKE CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE04676574707
Ondernemingsnummer: 4776275634
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Sociétés, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Spécialités: Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Fiscal, Droit des Sociétés.

Product categorie (product category): Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RYCKE CHANTAL
(Get full report from official database of BE for DE RYCKE CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RYCKE CHANTAL
Addition kinds of activities for DE RYCKE CHANTAL

225899. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
458103. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers

Werken bij DE RYCKE CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RYCKE CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RYCKE CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RYCKE CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van DE RYCKE CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of DE RYCKE CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RYCKE CHANTAL. Laat een reactie achter voor DE RYCKE CHANTAL. DE RYCKE CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RYCKE CHANTAL. Leave a respond for DE RYCKE CHANTAL. DE RYCKE CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RYCKE CHANTAL op de google maps. Adres en contacten DE RYCKE CHANTAL
Location of DE RYCKE CHANTAL on the google maps. Address and contacts of DE RYCKE CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RYCKE CHANTAL DE RYCKE CHANTAL: PIETER RYCKEWAERT | Vouillemin SA | Henri Simon SA | Comes J & S | TAXI DEMEY J

Other related companies as DE RYCKE CHANTAL: PIETER RYCKEWAERT | Vouillemin SA | Henri Simon SA | Comes J & S | TAXI DEMEY J

DE RYCKE CHANTAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RYCKE CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676574707. Het bedrijf DE RYCKE CHANTAL bevindt zich op het adres: LEIEKAAI 25 B; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Sociétés, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Spécialités: Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Fiscal, Droit des Sociétés..
De hoofdactiviteit van DE RYCKE CHANTAL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RYCKE CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RYCKE CHANTAL, openstaande posities, locatie van DE RYCKE CHANTAL op de kaart.

DE RYCKE CHANTAL is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is DE RYCKE CHANTAL, company assigned to the tax number BE04676574707. The company DE RYCKE CHANTAL is located at the address: LEIEKAAI 25 B; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Balie van Gent. Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats.. Services: Droit des Sociétés, Droit Fiscal, Droit Commercial & Concurrentiel.. Spécialités: Droit Commercial & Concurrentiel, Droit Fiscal, Droit des Sociétés..
The main activity of DE RYCKE CHANTAL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RYCKE CHANTAL is not available. You also can look at reviews of DE RYCKE CHANTAL, open positions, location of DE RYCKE CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RYCKE CHANTAL, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RYCKE CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RYCKE CHANTAL, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RYCKE CHANTAL, employees, financial statistics.