ALEXANDER VAN BRABANT

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ALEXANDER VAN BRABANT
Private companiesEating and Drinking Places • ALEXANDER VAN BRABANT

Contactgegevens ALEXANDER VAN BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDER VAN BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDER VAN BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL DE STOUTELAAN 14; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50321375 (+32-50321375) 50321375 (+32-50321375)

Fax (fax): +32 (55) 961-14-22 +32 (55) 961-14-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDER VAN BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDER VAN BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDER VAN BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDER VAN BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDER VAN BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDER VAN BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDER VAN BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDER VAN BRABANT
Products information ALEXANDER VAN BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE09262268066
Ondernemingsnummer: 7243804931
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDER VAN BRABANT
(Get full report from official database of BE for ALEXANDER VAN BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDER VAN BRABANT
Addition kinds of activities for ALEXANDER VAN BRABANT

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
327199. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
35999903. katapulten | Catapults
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij ALEXANDER VAN BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDER VAN BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDER VAN BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDER VAN BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

 • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

 • transportplanner (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Customer Service Medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

  Regio: WILDEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDER VAN BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDER VAN BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDER VAN BRABANT. Laat een reactie achter voor ALEXANDER VAN BRABANT. ALEXANDER VAN BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDER VAN BRABANT. Leave a respond for ALEXANDER VAN BRABANT. ALEXANDER VAN BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDER VAN BRABANT op de google maps. Adres en contacten ALEXANDER VAN BRABANT
Location of ALEXANDER VAN BRABANT on the google maps. Address and contacts of ALEXANDER VAN BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDER VAN BRABANT ALEXANDER VAN BRABANT: GARAGE EN AUTOHANDEL PHLIPS EN ZONEN BVBA | Duchi-Hanssens T | VAN DIONANT | VERGOTE BOUDOUIN | IJZERHANDEL P MATHIJS

Other related companies as ALEXANDER VAN BRABANT: GARAGE EN AUTOHANDEL PHLIPS EN ZONEN BVBA | Duchi-Hanssens T | VAN DIONANT | VERGOTE BOUDOUIN | IJZERHANDEL P MATHIJS

ALEXANDER VAN BRABANT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDER VAN BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09262268066. Het bedrijf ALEXANDER VAN BRABANT bevindt zich op het adres: KAREL DE STOUTELAAN 14; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEXANDER VAN BRABANT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDER VAN BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDER VAN BRABANT, openstaande posities, locatie van ALEXANDER VAN BRABANT op de kaart.

ALEXANDER VAN BRABANT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXANDER VAN BRABANT, company assigned to the tax number BE09262268066. The company ALEXANDER VAN BRABANT is located at the address: KAREL DE STOUTELAAN 14; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEXANDER VAN BRABANT is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDER VAN BRABANT is not available. You also can look at reviews of ALEXANDER VAN BRABANT, open positions, location of ALEXANDER VAN BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDER VAN BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDER VAN BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDER VAN BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDER VAN BRABANT, employees, financial statistics.