Duchi-Hanssens T

Contactgegevens Duchi-Hanssens T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duchi-Hanssens T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duchi-Hanssens T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bavikhovedorp 13; 8531; Harelbeke (Bavikhove), België

Telefoon (phone): 056 70 42 95; 056 72 71 84 (+32-056 70 42 95; 056 72 71 84) 056 70 42 95; 056 72 71 84 (+32-056 70 42 95; 056 72 71 84)

Fax (fax): 056 72 71 84 (+32-056 72 71 84) 056 72 71 84 (+32-056 72 71 84)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duchi-Hanssens T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duchi-Hanssens T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duchi-Hanssens T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duchi-Hanssens T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duchi-Hanssens T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duchi-Hanssens T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duchi-Hanssens T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duchi-Hanssens T
Products information Duchi-Hanssens T

BTW identificatienummer (tax): BE08062561035
Ondernemingsnummer: 8698394775
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Duchi-Hanssens T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duchi-Hanssens T
(Get full report from official database of BE for Duchi-Hanssens T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duchi-Hanssens T
Addition kinds of activities for Duchi-Hanssens T

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
50920207. puzzels | Puzzles
55719903. bromfietsen | Mopeds
59429903. Kinderboeken | Children's books

Werken bij Duchi-Hanssens T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duchi-Hanssens T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duchi-Hanssens T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duchi-Hanssens T. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Duchi-Hanssens T in sociale netwerken
Look for responds of Duchi-Hanssens T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duchi-Hanssens T. Laat een reactie achter voor Duchi-Hanssens T. Duchi-Hanssens T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duchi-Hanssens T. Leave a respond for Duchi-Hanssens T. Duchi-Hanssens T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duchi-Hanssens T op de google maps. Adres en contacten Duchi-Hanssens T
Location of Duchi-Hanssens T on the google maps. Address and contacts of Duchi-Hanssens T

Andere gerelateerde bedrijven als come Duchi-Hanssens T Duchi-Hanssens T: FLNOUVELLE LABORATOIRES ANDRAL SA | P VAN DEN EYNDE NV | CLAUDIO STRAZZERI | FORMATION P.M.E. | LUC MATTHYSSEN

Other related companies as Duchi-Hanssens T: FLNOUVELLE LABORATOIRES ANDRAL SA | P VAN DEN EYNDE NV | CLAUDIO STRAZZERI | FORMATION P.M.E. | LUC MATTHYSSEN

Duchi-Hanssens T is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duchi-Hanssens T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062561035. Het bedrijf Duchi-Hanssens T bevindt zich op het adres: Bavikhovedorp 13; 8531; Harelbeke (Bavikhove). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Duchi-Hanssens T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duchi-Hanssens T is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duchi-Hanssens T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duchi-Hanssens T, openstaande posities, locatie van Duchi-Hanssens T op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duchi-Hanssens T is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duchi-Hanssens T, company assigned to the tax number BE08062561035. The company Duchi-Hanssens T is located at the address: Bavikhovedorp 13; 8531; Harelbeke (Bavikhove). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Duchi-Hanssens T were not found.
The main activity of Duchi-Hanssens T is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Duchi-Hanssens T is not available. You also can look at reviews of Duchi-Hanssens T, open positions, location of Duchi-Hanssens T on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duchi-Hanssens T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duchi-Hanssens T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duchi-Hanssens T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duchi-Hanssens T, employees, financial statistics.