VAN DIONANT

Contactgegevens VAN DIONANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DIONANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DIONANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSESTEENWEG 460; 1653; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23802134 (+32-23802134) 23802134 (+32-23802134)

Fax (fax): +32 (56) 317-13-40 +32 (56) 317-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DIONANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DIONANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DIONANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DIONANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DIONANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DIONANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DIONANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DIONANT
Products information VAN DIONANT

BTW identificatienummer (tax): BE08221038818
Ondernemingsnummer: 9728088378
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VAN DIONANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DIONANT
(Get full report from official database of BE for VAN DIONANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DIONANT
Addition kinds of activities for VAN DIONANT

161101. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
703202. Jeugdkampen | Youth camps
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
29110500. residuen | Residues
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
50329907. Zand, constructie | Sand, construction

Werken bij VAN DIONANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DIONANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DIONANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DIONANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van VAN DIONANT in sociale netwerken
Look for responds of VAN DIONANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DIONANT. Laat een reactie achter voor VAN DIONANT. VAN DIONANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DIONANT. Leave a respond for VAN DIONANT. VAN DIONANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DIONANT op de google maps. Adres en contacten VAN DIONANT
Location of VAN DIONANT on the google maps. Address and contacts of VAN DIONANT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DIONANT VAN DIONANT: RAKET H CRةATION | PATISSERIE VAEL | AGRM | Pallieterken | De Rugwinkel NV

Other related companies as VAN DIONANT: RAKET H CRةATION | PATISSERIE VAEL | AGRM | Pallieterken | De Rugwinkel NV

VAN DIONANT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DIONANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08221038818. Het bedrijf VAN DIONANT bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSESTEENWEG 460; 1653; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse meubelen Fab. Producten gemaakt in VAN DIONANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DIONANT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DIONANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DIONANT, openstaande posities, locatie van VAN DIONANT op de kaart.

VAN DIONANT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DIONANT, company assigned to the tax number BE08221038818. The company VAN DIONANT is located at the address: ALSEMBERGSESTEENWEG 460; 1653; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse meubelen Fab. Products created in VAN DIONANT were not found.
The main activity of VAN DIONANT is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DIONANT is not available. You also can look at reviews of VAN DIONANT, open positions, location of VAN DIONANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DIONANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DIONANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DIONANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DIONANT, employees, financial statistics.