ALEX TALLON

Contactgegevens ALEX TALLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX TALLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX TALLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 283; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26392626 (+32-26392626) 26392626 (+32-26392626)

Fax (fax): +32 (65) 846-38-78 +32 (65) 846-38-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX TALLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX TALLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX TALLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX TALLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX TALLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX TALLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX TALLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX TALLON
Products information ALEX TALLON

BTW identificatienummer (tax): BE02363128662
Ondernemingsnummer: 4204162597
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX TALLON
(Get full report from official database of BE for ALEX TALLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX TALLON
Addition kinds of activities for ALEX TALLON

284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
17990209. Waterdicht | Waterproofing
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
53110000. Warenhuizen | Department stores
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij ALEX TALLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX TALLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX TALLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX TALLON. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

 • Schilders (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Monteur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

 • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

 • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Studentenjob

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

 • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

 • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

  Type: Vaste Job

  U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

Zoek naar antwoorden van ALEX TALLON in sociale netwerken
Look for responds of ALEX TALLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX TALLON. Laat een reactie achter voor ALEX TALLON. ALEX TALLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX TALLON. Leave a respond for ALEX TALLON. ALEX TALLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX TALLON op de google maps. Adres en contacten ALEX TALLON
Location of ALEX TALLON on the google maps. Address and contacts of ALEX TALLON

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX TALLON ALEX TALLON: Van Ingelgem M | HAIRSTYLING MARISKA | DODENTOCHT - KADEE | TOTAL | ETS HENRION & FILS

Other related companies as ALEX TALLON: Van Ingelgem M | HAIRSTYLING MARISKA | DODENTOCHT - KADEE | TOTAL | ETS HENRION & FILS

ALEX TALLON is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX TALLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02363128662. Het bedrijf ALEX TALLON bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 283; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEX TALLON is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX TALLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX TALLON, openstaande posities, locatie van ALEX TALLON op de kaart.

ALEX TALLON is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX TALLON, company assigned to the tax number BE02363128662. The company ALEX TALLON is located at the address: AVENUE LOUISE 283; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEX TALLON is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX TALLON is not available. You also can look at reviews of ALEX TALLON, open positions, location of ALEX TALLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX TALLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX TALLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX TALLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX TALLON, employees, financial statistics.