ETS HENRION & FILS

Contactgegevens ETS HENRION & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS HENRION & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS HENRION & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Correttes 21; 6880; Bertrix, België

Telefoon (phone): 061 41 16 06 (+32-061 41 16 06) 061 41 16 06 (+32-061 41 16 06)

Fax (fax): +32 (57) 310-35-87 +32 (57) 310-35-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS HENRION & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS HENRION & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS HENRION & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS HENRION & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS HENRION & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS HENRION & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS HENRION & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS HENRION & FILS
Products information ETS HENRION & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE08974700927
Ondernemingsnummer: 3160461425
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ETS HENRION & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS HENRION & FILS
(Get full report from official database of BE for ETS HENRION & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS HENRION & FILS
Addition kinds of activities for ETS HENRION & FILS

01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
28340602. smeersels | Liniments
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij ETS HENRION & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS HENRION & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS HENRION & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS HENRION & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van ETS HENRION & FILS in sociale netwerken
Look for responds of ETS HENRION & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS HENRION & FILS. Laat een reactie achter voor ETS HENRION & FILS. ETS HENRION & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS HENRION & FILS. Leave a respond for ETS HENRION & FILS. ETS HENRION & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS HENRION & FILS op de google maps. Adres en contacten ETS HENRION & FILS
Location of ETS HENRION & FILS on the google maps. Address and contacts of ETS HENRION & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS HENRION & FILS ETS HENRION & FILS: BAKKERIJ MARQUES | Van De Peer N | Techniver | B. HAUBEN | J. SPIESSENS

Other related companies as ETS HENRION & FILS: BAKKERIJ MARQUES | Van De Peer N | Techniver | B. HAUBEN | J. SPIESSENS

ETS HENRION & FILS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS HENRION & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08974700927. Het bedrijf ETS HENRION & FILS bevindt zich op het adres: Rue des Correttes 21; 6880; Bertrix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in ETS HENRION & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS HENRION & FILS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS HENRION & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS HENRION & FILS, openstaande posities, locatie van ETS HENRION & FILS op de kaart.

ETS HENRION & FILS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS HENRION & FILS, company assigned to the tax number BE08974700927. The company ETS HENRION & FILS is located at the address: Rue des Correttes 21; 6880; Bertrix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in ETS HENRION & FILS were not found.
The main activity of ETS HENRION & FILS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS HENRION & FILS is not available. You also can look at reviews of ETS HENRION & FILS, open positions, location of ETS HENRION & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS HENRION & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS HENRION & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS HENRION & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS HENRION & FILS, employees, financial statistics.