ALBERT MENU

Contactgegevens ALBERT MENU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MENU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MENU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDENSTRAAT 15; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 486421616 (+32-486421616) 486421616 (+32-486421616)

Fax (fax): +32 (16) 983-34-31 +32 (16) 983-34-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MENU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MENU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MENU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MENU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MENU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MENU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MENU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MENU
Products information ALBERT MENU

BTW identificatienummer (tax): BE03623260498
Ondernemingsnummer: 8008728027
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MENU
(Get full report from official database of BE for ALBERT MENU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MENU
Addition kinds of activities for ALBERT MENU

723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
50650401. Kathodestraalbuisjes | Cathode ray picture tubes
50830300. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment

Werken bij ALBERT MENU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MENU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MENU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MENU. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

 • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

 • Junior Design Engineer (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

 • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

 • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VG-BUILD

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

 • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DE ZES STERREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

Zoek naar antwoorden van ALBERT MENU in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MENU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MENU. Laat een reactie achter voor ALBERT MENU. ALBERT MENU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MENU. Leave a respond for ALBERT MENU. ALBERT MENU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MENU op de google maps. Adres en contacten ALBERT MENU
Location of ALBERT MENU on the google maps. Address and contacts of ALBERT MENU

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MENU ALBERT MENU: Dereux E | DE SCHEPPER EDMOND | COIFFURE LUCIENNE | Baert en Zonen NV | Int茅rieur Cour

Other related companies as ALBERT MENU: Dereux E | DE SCHEPPER EDMOND | COIFFURE LUCIENNE | Baert en Zonen NV | Int茅rieur Cour

ALBERT MENU is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MENU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623260498. Het bedrijf ALBERT MENU bevindt zich op het adres: GILDENSTRAAT 15; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALBERT MENU is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MENU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MENU, openstaande posities, locatie van ALBERT MENU op de kaart.

ALBERT MENU is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MENU, company assigned to the tax number BE03623260498. The company ALBERT MENU is located at the address: GILDENSTRAAT 15; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALBERT MENU is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MENU is not available. You also can look at reviews of ALBERT MENU, open positions, location of ALBERT MENU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MENU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MENU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MENU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MENU, employees, financial statistics.