GARAGE DE L AMITIE SPRL

Contactgegevens GARAGE DE L AMITIE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE L AMITIE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE L AMITIE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferdinand Nicolay 167; 4420; Saint-Nicolas, België

Telefoon (phone): 04 252 24 04 (+32-04 252 24 04) 04 252 24 04 (+32-04 252 24 04)

Fax (fax): 04 252 70 20 (+32-04 252 70 20) 04 252 70 20 (+32-04 252 70 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE L AMITIE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE L AMITIE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE L AMITIE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE L AMITIE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE L AMITIE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE L AMITIE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE L AMITIE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE L AMITIE SPRL
Products information GARAGE DE L AMITIE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06249267578
Ondernemingsnummer: 6821380615
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Automobile dealers - Used cars; Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE L AMITIE SPRL
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE L AMITIE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE L AMITIE SPRL
Addition kinds of activities for GARAGE DE L AMITIE SPRL

10410103. Ondergrondse goudwinning | Underground gold mining
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible

Werken bij GARAGE DE L AMITIE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE L AMITIE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE L AMITIE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE L AMITIE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE L AMITIE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE L AMITIE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE L AMITIE SPRL. Laat een reactie achter voor GARAGE DE L AMITIE SPRL. GARAGE DE L AMITIE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE L AMITIE SPRL. Leave a respond for GARAGE DE L AMITIE SPRL. GARAGE DE L AMITIE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE L AMITIE SPRL op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE L AMITIE SPRL
Location of GARAGE DE L AMITIE SPRL on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE L AMITIE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE L AMITIE SPRL GARAGE DE L AMITIE SPRL: DEN OMMELOOP | ARGUS BENELUX B.V. | HUVENERS | Verduyn A | BOULANGERIE ST.BRICE

Other related companies as GARAGE DE L AMITIE SPRL: DEN OMMELOOP | ARGUS BENELUX B.V. | HUVENERS | Verduyn A | BOULANGERIE ST.BRICE

GARAGE DE L AMITIE SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE L AMITIE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06249267578. Het bedrijf GARAGE DE L AMITIE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Ferdinand Nicolay 167; 4420; Saint-Nicolas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Garages.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE L AMITIE SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE L AMITIE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE L AMITIE SPRL, openstaande posities, locatie van GARAGE DE L AMITIE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE DE L AMITIE SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE L AMITIE SPRL, company assigned to the tax number BE06249267578. The company GARAGE DE L AMITIE SPRL is located at the address: Rue Ferdinand Nicolay 167; 4420; Saint-Nicolas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Automobile dealers - Used cars; Garages.
The main activity of GARAGE DE L AMITIE SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE L AMITIE SPRL is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE L AMITIE SPRL, open positions, location of GARAGE DE L AMITIE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE L AMITIE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE L AMITIE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE L AMITIE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE L AMITIE SPRL, employees, financial statistics.