ARGUS BENELUX B.V.

Contactgegevens ARGUS BENELUX B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARGUS BENELUX B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARGUS BENELUX B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EXCELSIORLAAN 17; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27254477 (+32-27254477) 27254477 (+32-27254477)

Fax (fax): +32 (53) 765-85-18 +32 (53) 765-85-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARGUS BENELUX B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARGUS BENELUX B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARGUS BENELUX B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARGUS BENELUX B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARGUS BENELUX B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARGUS BENELUX B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARGUS BENELUX B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARGUS BENELUX B.V.
Products information ARGUS BENELUX B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07375640869
Ondernemingsnummer: 5202270507
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ARGUS BENELUX B.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gereedschapswerktuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARGUS BENELUX B.V.
(Get full report from official database of BE for ARGUS BENELUX B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARGUS BENELUX B.V.
Addition kinds of activities for ARGUS BENELUX B.V.

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
13899903. Vissen op gereedschap, olie en gasveld | Fishing for tools, oil and gas field
20870201. Drankbasis | Beverage bases
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of

Werken bij ARGUS BENELUX B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARGUS BENELUX B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARGUS BENELUX B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARGUS BENELUX B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van ARGUS BENELUX B.V. in sociale netwerken
Look for responds of ARGUS BENELUX B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARGUS BENELUX B.V.. Laat een reactie achter voor ARGUS BENELUX B.V.. ARGUS BENELUX B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARGUS BENELUX B.V.. Leave a respond for ARGUS BENELUX B.V.. ARGUS BENELUX B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARGUS BENELUX B.V. op de google maps. Adres en contacten ARGUS BENELUX B.V.
Location of ARGUS BENELUX B.V. on the google maps. Address and contacts of ARGUS BENELUX B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ARGUS BENELUX B.V. ARGUS BENELUX B.V.: DIRK RAES | AZ Graphic | PASCAL LEO-ERNAY | REN? BOURGAIN | THIERRY MARCHAL

Other related companies as ARGUS BENELUX B.V.: DIRK RAES | AZ Graphic | PASCAL LEO-ERNAY | REN? BOURGAIN | THIERRY MARCHAL

ARGUS BENELUX B.V. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARGUS BENELUX B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07375640869. Het bedrijf ARGUS BENELUX B.V. bevindt zich op het adres: EXCELSIORLAAN 17; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gereedschapswerktuigen Gh. Producten gemaakt in ARGUS BENELUX B.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARGUS BENELUX B.V. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARGUS BENELUX B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARGUS BENELUX B.V., openstaande posities, locatie van ARGUS BENELUX B.V. op de kaart.

ARGUS BENELUX B.V. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARGUS BENELUX B.V., company assigned to the tax number BE07375640869. The company ARGUS BENELUX B.V. is located at the address: EXCELSIORLAAN 17; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gereedschapswerktuigen Gh. Products created in ARGUS BENELUX B.V. were not found.
The main activity of ARGUS BENELUX B.V. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARGUS BENELUX B.V. is not available. You also can look at reviews of ARGUS BENELUX B.V., open positions, location of ARGUS BENELUX B.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARGUS BENELUX B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARGUS BENELUX B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARGUS BENELUX B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARGUS BENELUX B.V., employees, financial statistics.