Eduard & Tony Peronnes

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Eduard & Tony Peronnes
Private companiesSocial Services • Eduard & Tony Peronnes

Contactgegevens Eduard & Tony Peronnes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eduard & Tony Peronnes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eduard & Tony Peronnes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Leopold III 36; 7134; Binche (P茅ronnes-lez-Binche), België

Telefoon (phone): 064 34 15 61; 064 34 15 62 (+32-064 34 15 61; 064 34 15 62) 064 34 15 61; 064 34 15 62 (+32-064 34 15 61; 064 34 15 62)

Fax (fax): 064 34 15 60 (+32-064 34 15 60) 064 34 15 60 (+32-064 34 15 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eduard & Tony Peronnes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eduard & Tony Peronnes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eduard & Tony Peronnes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eduard & Tony Peronnes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eduard & Tony Peronnes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eduard & Tony Peronnes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eduard & Tony Peronnes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eduard & Tony Peronnes
Products information Eduard & Tony Peronnes

BTW identificatienummer (tax): BE08546234130
Ondernemingsnummer: 4322814941
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eduard & Tony Peronnes
(Get full report from official database of BE for Eduard & Tony Peronnes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eduard & Tony Peronnes
Addition kinds of activities for Eduard & Tony Peronnes

20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij Eduard & Tony Peronnes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eduard & Tony Peronnes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eduard & Tony Peronnes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eduard & Tony Peronnes. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van Eduard & Tony Peronnes in sociale netwerken
Look for responds of Eduard & Tony Peronnes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eduard & Tony Peronnes. Laat een reactie achter voor Eduard & Tony Peronnes. Eduard & Tony Peronnes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eduard & Tony Peronnes. Leave a respond for Eduard & Tony Peronnes. Eduard & Tony Peronnes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eduard & Tony Peronnes op de google maps. Adres en contacten Eduard & Tony Peronnes
Location of Eduard & Tony Peronnes on the google maps. Address and contacts of Eduard & Tony Peronnes

Andere gerelateerde bedrijven als come Eduard & Tony Peronnes Eduard & Tony Peronnes: KEYTRADEBANK SA | MARC GOOSSENS | IR?NE GEUKENS | T.C. LIERDE TEMPELHOF | SUZANNE JANSSEN

Other related companies as Eduard & Tony Peronnes: KEYTRADEBANK SA | MARC GOOSSENS | IR?NE GEUKENS | T.C. LIERDE TEMPELHOF | SUZANNE JANSSEN

Eduard & Tony Peronnes is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eduard & Tony Peronnes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08546234130. Het bedrijf Eduard & Tony Peronnes bevindt zich op het adres: Avenue Leopold III 36; 7134; Binche (P茅ronnes-lez-Binche). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Eduard & Tony Peronnes is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eduard & Tony Peronnes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eduard & Tony Peronnes, openstaande posities, locatie van Eduard & Tony Peronnes op de kaart.

Eduard & Tony Peronnes is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eduard & Tony Peronnes, company assigned to the tax number BE08546234130. The company Eduard & Tony Peronnes is located at the address: Avenue Leopold III 36; 7134; Binche (P茅ronnes-lez-Binche). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Eduard & Tony Peronnes is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eduard & Tony Peronnes is not available. You also can look at reviews of Eduard & Tony Peronnes, open positions, location of Eduard & Tony Peronnes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eduard & Tony Peronnes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eduard & Tony Peronnes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eduard & Tony Peronnes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eduard & Tony Peronnes, employees, financial statistics.