T.C. LIERDE TEMPELHOF

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • T.C. LIERDE TEMPELHOF
Private companiesSocial Services • T.C. LIERDE TEMPELHOF

Contactgegevens T.C. LIERDE TEMPELHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. LIERDE TEMPELHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. LIERDE TEMPELHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOVESTEENWEG 231; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53682573 (+32-53682573) 53682573 (+32-53682573)

Fax (fax): +32 (53) 247-94-67 +32 (53) 247-94-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. LIERDE TEMPELHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. LIERDE TEMPELHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. LIERDE TEMPELHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. LIERDE TEMPELHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. LIERDE TEMPELHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. LIERDE TEMPELHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. LIERDE TEMPELHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. LIERDE TEMPELHOF
Products information T.C. LIERDE TEMPELHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02321655273
Ondernemingsnummer: 6976287841
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. LIERDE TEMPELHOF
(Get full report from official database of BE for T.C. LIERDE TEMPELHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. LIERDE TEMPELHOF
Addition kinds of activities for T.C. LIERDE TEMPELHOF

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
367901. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
38450116. Phonocardiographs | Phonocardiographs
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec

Werken bij T.C. LIERDE TEMPELHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. LIERDE TEMPELHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. LIERDE TEMPELHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. LIERDE TEMPELHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van T.C. LIERDE TEMPELHOF in sociale netwerken
Look for responds of T.C. LIERDE TEMPELHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. LIERDE TEMPELHOF. Laat een reactie achter voor T.C. LIERDE TEMPELHOF. T.C. LIERDE TEMPELHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. LIERDE TEMPELHOF. Leave a respond for T.C. LIERDE TEMPELHOF. T.C. LIERDE TEMPELHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. LIERDE TEMPELHOF op de google maps. Adres en contacten T.C. LIERDE TEMPELHOF
Location of T.C. LIERDE TEMPELHOF on the google maps. Address and contacts of T.C. LIERDE TEMPELHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. LIERDE TEMPELHOF T.C. LIERDE TEMPELHOF: JVD Technische Dienst | RENAVILLE | CORLUY & CO | L'Anelli di Roma BVBA | HELLAEN

Other related companies as T.C. LIERDE TEMPELHOF: JVD Technische Dienst | RENAVILLE | CORLUY & CO | L'Anelli di Roma BVBA | HELLAEN

T.C. LIERDE TEMPELHOF is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. LIERDE TEMPELHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02321655273. Het bedrijf T.C. LIERDE TEMPELHOF bevindt zich op het adres: NINOVESTEENWEG 231; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 198,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. LIERDE TEMPELHOF is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. LIERDE TEMPELHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. LIERDE TEMPELHOF, openstaande posities, locatie van T.C. LIERDE TEMPELHOF op de kaart.

T.C. LIERDE TEMPELHOF is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. LIERDE TEMPELHOF, company assigned to the tax number BE02321655273. The company T.C. LIERDE TEMPELHOF is located at the address: NINOVESTEENWEG 231; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 198,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. LIERDE TEMPELHOF is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. LIERDE TEMPELHOF is not available. You also can look at reviews of T.C. LIERDE TEMPELHOF, open positions, location of T.C. LIERDE TEMPELHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. LIERDE TEMPELHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. LIERDE TEMPELHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. LIERDE TEMPELHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. LIERDE TEMPELHOF, employees, financial statistics.