FLALL SPORT BENELUX NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLALL SPORT BENELUX NV
Private companiesCoal Mining • FLALL SPORT BENELUX NV

Contactgegevens FLALL SPORT BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALL SPORT BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALL SPORT BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Zeshonderd 2b 2370 Arendonk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-67-22-20 32-14-67-22-20

Fax (fax): 32-14-67-91-73 32-14-67-91-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALL SPORT BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALL SPORT BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALL SPORT BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALL SPORT BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALL SPORT BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALL SPORT BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALL SPORT BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALL SPORT BENELUX NV
Products information FLALL SPORT BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE05752685546
Ondernemingsnummer: 7291595458
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLALL SPORT BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALL SPORT BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLALL SPORT BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALL SPORT BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLALL SPORT BENELUX NV

2874. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
234100. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
20850201. Cocktails, alcoholisch | Cocktails, alcoholic
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
59630403. Inrichting, met inbegrip van meubels, huis-naar-huis | Furnishings, including furniture, house-to-house

Werken bij FLALL SPORT BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALL SPORT BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALL SPORT BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALL SPORT BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van FLALL SPORT BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALL SPORT BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALL SPORT BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLALL SPORT BENELUX NV. FLALL SPORT BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALL SPORT BENELUX NV. Leave a respond for FLALL SPORT BENELUX NV. FLALL SPORT BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALL SPORT BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLALL SPORT BENELUX NV
Location of FLALL SPORT BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLALL SPORT BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALL SPORT BENELUX NV FLALL SPORT BENELUX NV: CONSTANT CAROUTAS | RUSTOORD OP HAANVEN | BARTOK FOTOGRAFIE | GEMMENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Vier Seizoenen (De)

Other related companies as FLALL SPORT BENELUX NV: CONSTANT CAROUTAS | RUSTOORD OP HAANVEN | BARTOK FOTOGRAFIE | GEMMENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | Vier Seizoenen (De)

FLALL SPORT BENELUX NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALL SPORT BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752685546. Het bedrijf FLALL SPORT BENELUX NV bevindt zich op het adres: De Zeshonderd 2b 2370 Arendonk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLALL SPORT BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALL SPORT BENELUX NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALL SPORT BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALL SPORT BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLALL SPORT BENELUX NV op de kaart.

FLALL SPORT BENELUX NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLALL SPORT BENELUX NV, company assigned to the tax number BE05752685546. The company FLALL SPORT BENELUX NV is located at the address: De Zeshonderd 2b 2370 Arendonk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLALL SPORT BENELUX NV were not found.
The main activity of FLALL SPORT BENELUX NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALL SPORT BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLALL SPORT BENELUX NV, open positions, location of FLALL SPORT BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALL SPORT BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALL SPORT BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALL SPORT BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALL SPORT BENELUX NV, employees, financial statistics.