Vier Seizoenen (De)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Vier Seizoenen (De)
Private companiesCoal Mining • Vier Seizoenen (De)

Contactgegevens Vier Seizoenen (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vier Seizoenen (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vier Seizoenen (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moeskroenstraat 70; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 32 83 (+32-056 51 32 83) 056 51 32 83 (+32-056 51 32 83)

Fax (fax): +32 (87) 861-19-23 +32 (87) 861-19-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vier Seizoenen (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vier Seizoenen (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vier Seizoenen (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vier Seizoenen (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vier Seizoenen (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vier Seizoenen (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vier Seizoenen (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vier Seizoenen (De)
Products information Vier Seizoenen (De)

BTW identificatienummer (tax): BE05267639160
Ondernemingsnummer: 9911285400
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Vier Seizoenen (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vier Seizoenen (De)
(Get full report from official database of BE for Vier Seizoenen (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vier Seizoenen (De)
Addition kinds of activities for Vier Seizoenen (De)

511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
39999907. Decalcomania werk, behalve op China en glas | Decalcomania work, except on china and glass
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij Vier Seizoenen (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vier Seizoenen (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vier Seizoenen (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vier Seizoenen (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Vier Seizoenen (De) in sociale netwerken
Look for responds of Vier Seizoenen (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vier Seizoenen (De). Laat een reactie achter voor Vier Seizoenen (De). Vier Seizoenen (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vier Seizoenen (De). Leave a respond for Vier Seizoenen (De). Vier Seizoenen (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vier Seizoenen (De) op de google maps. Adres en contacten Vier Seizoenen (De)
Location of Vier Seizoenen (De) on the google maps. Address and contacts of Vier Seizoenen (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vier Seizoenen (De) Vier Seizoenen (De): DE ZONNEBLOEM | INSTITUUT CAROLINE | Servais O | Scramble SC | DE POST

Other related companies as Vier Seizoenen (De): DE ZONNEBLOEM | INSTITUUT CAROLINE | Servais O | Scramble SC | DE POST

Vier Seizoenen (De) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vier Seizoenen (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05267639160. Het bedrijf Vier Seizoenen (De) bevindt zich op het adres: Moeskroenstraat 70; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Vier Seizoenen (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vier Seizoenen (De) is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vier Seizoenen (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vier Seizoenen (De), openstaande posities, locatie van Vier Seizoenen (De) op de kaart.

Vier Seizoenen (De) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vier Seizoenen (De), company assigned to the tax number BE05267639160. The company Vier Seizoenen (De) is located at the address: Moeskroenstraat 70; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Vier Seizoenen (De) were not found.
The main activity of Vier Seizoenen (De) is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vier Seizoenen (De) is not available. You also can look at reviews of Vier Seizoenen (De), open positions, location of Vier Seizoenen (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vier Seizoenen (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vier Seizoenen (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vier Seizoenen (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vier Seizoenen (De), employees, financial statistics.