Clairi猫re (Garage de la)

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Clairi猫re (Garage de la)
Private companiesMiscellaneous Retail • Clairi猫re (Garage de la)

Contactgegevens Clairi猫re (Garage de la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clairi猫re (Garage de la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Clairi猫re (Garage de la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e des Ardennes 3A; 5330; Assesse (Maillen), België

Telefoon (phone): 081 40 05 40 (+32-081 40 05 40) 081 40 05 40 (+32-081 40 05 40)

Fax (fax): +32 (67) 740-99-89 +32 (67) 740-99-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clairi猫re (Garage de la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clairi猫re (Garage de la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clairi猫re (Garage de la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clairi猫re (Garage de la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clairi猫re (Garage de la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clairi猫re (Garage de la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clairi猫re (Garage de la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clairi猫re (Garage de la)
Products information Clairi猫re (Garage de la)

BTW identificatienummer (tax): BE05425292968
Ondernemingsnummer: 6287445068
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clairi猫re (Garage de la)
(Get full report from official database of BE for Clairi猫re (Garage de la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Clairi猫re (Garage de la)
Addition kinds of activities for Clairi猫re (Garage de la)

305201. Tuinslang | Rubber hose
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
20330110. Tomaatpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato purees: packaged in cans, jars, etc.
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij Clairi猫re (Garage de la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clairi猫re (Garage de la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clairi猫re (Garage de la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clairi猫re (Garage de la). Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

Zoek naar antwoorden van Clairi猫re (Garage de la) in sociale netwerken
Look for responds of Clairi猫re (Garage de la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clairi猫re (Garage de la). Laat een reactie achter voor Clairi猫re (Garage de la). Clairi猫re (Garage de la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clairi猫re (Garage de la). Leave a respond for Clairi猫re (Garage de la). Clairi猫re (Garage de la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clairi猫re (Garage de la) op de google maps. Adres en contacten Clairi猫re (Garage de la)
Location of Clairi猫re (Garage de la) on the google maps. Address and contacts of Clairi猫re (Garage de la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Clairi猫re (Garage de la) Clairi猫re (Garage de la): CHEZ L?ON | Cappelle I | B.M.C.I. SPRL | IBIS 4 | RAFAEL COSTERMANS

Other related companies as Clairi猫re (Garage de la): CHEZ L?ON | Cappelle I | B.M.C.I. SPRL | IBIS 4 | RAFAEL COSTERMANS

Clairi猫re (Garage de la) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clairi猫re (Garage de la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05425292968. Het bedrijf Clairi猫re (Garage de la) bevindt zich op het adres: Chauss茅e des Ardennes 3A; 5330; Assesse (Maillen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Clairi猫re (Garage de la) is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clairi猫re (Garage de la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clairi猫re (Garage de la), openstaande posities, locatie van Clairi猫re (Garage de la) op de kaart.

Clairi猫re (Garage de la) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clairi猫re (Garage de la), company assigned to the tax number BE05425292968. The company Clairi猫re (Garage de la) is located at the address: Chauss茅e des Ardennes 3A; 5330; Assesse (Maillen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of Clairi猫re (Garage de la) is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Clairi猫re (Garage de la) is not available. You also can look at reviews of Clairi猫re (Garage de la), open positions, location of Clairi猫re (Garage de la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clairi猫re (Garage de la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clairi猫re (Garage de la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clairi猫re (Garage de la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clairi猫re (Garage de la), employees, financial statistics.