AUTO'S MARC NV

Contactgegevens AUTO'S MARC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO'S MARC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO'S MARC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsesteenweg 203; 3210; Lubbeek (Linden), België

Telefoon (phone): 016 22 65 92; 016 62 00 74 (+32-016 22 65 92; 016 62 00 74) 016 22 65 92; 016 62 00 74 (+32-016 22 65 92; 016 62 00 74)

Fax (fax): +32 (53) 194-59-18 +32 (53) 194-59-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO'S MARC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO'S MARC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO'S MARC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO'S MARC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO'S MARC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO'S MARC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO'S MARC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO'S MARC NV
Products information AUTO'S MARC NV

BTW identificatienummer (tax): BE01823150634
Ondernemingsnummer: 8588256835
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Garages; Autombile concessionaires; All terrain vehicles

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO'S MARC NV
(Get full report from official database of BE for AUTO'S MARC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO'S MARC NV
Addition kinds of activities for AUTO'S MARC NV

011999. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
28650100. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
31720100. Lederen geldhouders | Leather money holders
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij AUTO'S MARC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO'S MARC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO'S MARC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO'S MARC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

Zoek naar antwoorden van AUTO'S MARC NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTO'S MARC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO'S MARC NV. Laat een reactie achter voor AUTO'S MARC NV. AUTO'S MARC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO'S MARC NV. Leave a respond for AUTO'S MARC NV. AUTO'S MARC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO'S MARC NV op de google maps. Adres en contacten AUTO'S MARC NV
Location of AUTO'S MARC NV on the google maps. Address and contacts of AUTO'S MARC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO'S MARC NV AUTO'S MARC NV: FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV | Crismar | JOZEF VAN DE VELDE | Forges les Eaux (Caf茅 aux) | Stekske ('t)

Other related companies as AUTO'S MARC NV: FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV | Crismar | JOZEF VAN DE VELDE | Forges les Eaux (Caf茅 aux) | Stekske ('t)

AUTO'S MARC NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO'S MARC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01823150634. Het bedrijf AUTO'S MARC NV bevindt zich op het adres: Diestsesteenweg 203; 3210; Lubbeek (Linden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages; Autombile concessionaires; All terrain vehicles.
De hoofdactiviteit van AUTO'S MARC NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO'S MARC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO'S MARC NV, openstaande posities, locatie van AUTO'S MARC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO'S MARC NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO'S MARC NV, company assigned to the tax number BE01823150634. The company AUTO'S MARC NV is located at the address: Diestsesteenweg 203; 3210; Lubbeek (Linden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages; Autombile concessionaires; All terrain vehicles.
The main activity of AUTO'S MARC NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO'S MARC NV is not available. You also can look at reviews of AUTO'S MARC NV, open positions, location of AUTO'S MARC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO'S MARC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO'S MARC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO'S MARC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO'S MARC NV, employees, financial statistics.