FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV

Contactgegevens FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogkamerstr. 308 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-11-04-04 32-37-11-04-04

Fax (fax): 32-37-71-05-45 32-37-71-05-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV
Products information FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE09838500976
Ondernemingsnummer: 9615203857
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV
(Get full report from official database of BE for FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV
Addition kinds of activities for FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
10610201. Manganietwinning | Manganite mining
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association

Werken bij FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. Laat een reactie achter voor FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. Leave a respond for FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV. FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV op de google maps. Adres en contacten FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV
Location of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV on the google maps. Address and contacts of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: FA. DE VRIES-MARYSAEL | PIZZA - BAR | Lemoine P | Haquenne E | OPTIQUE CASA

Other related companies as FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV: FA. DE VRIES-MARYSAEL | PIZZA - BAR | Lemoine P | Haquenne E | OPTIQUE CASA

FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09838500976. Het bedrijf FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV bevindt zich op het adres: Hoogkamerstr. 308 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, openstaande posities, locatie van FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV op de kaart.

FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, company assigned to the tax number BE09838500976. The company FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is located at the address: Hoogkamerstr. 308 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV were not found.
The main activity of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV is not available. You also can look at reviews of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, open positions, location of FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKAMIEL TROUBLEYN-VAN DIJCK NV, employees, financial statistics.