A & D Trucks en Trailers

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • A & D Trucks en Trailers
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • A & D Trucks en Trailers

Contactgegevens A & D Trucks en Trailers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & D Trucks en Trailers: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & D Trucks en Trailers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Izegemsestraat 133; 8800; Roeselare (Rumbeke), België

Telefoon (phone): 051 25 22 33 (+32-051 25 22 33) 051 25 22 33 (+32-051 25 22 33)

Fax (fax): 051 25 22 44 (+32-051 25 22 44) 051 25 22 44 (+32-051 25 22 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & D Trucks en Trailers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & D Trucks en Trailers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & D Trucks en Trailers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & D Trucks en Trailers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & D Trucks en Trailers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & D Trucks en Trailers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & D Trucks en Trailers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & D Trucks en Trailers
Products information A & D Trucks en Trailers

BTW identificatienummer (tax): BE02784729003
Ondernemingsnummer: 3262359619
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in A & D Trucks en Trailers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile bodies - Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & D Trucks en Trailers
(Get full report from official database of BE for A & D Trucks en Trailers)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & D Trucks en Trailers
Addition kinds of activities for A & D Trucks en Trailers

4215. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service

Werken bij A & D Trucks en Trailers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & D Trucks en Trailers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & D Trucks en Trailers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & D Trucks en Trailers. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van A & D Trucks en Trailers in sociale netwerken
Look for responds of A & D Trucks en Trailers in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & D Trucks en Trailers. Laat een reactie achter voor A & D Trucks en Trailers. A & D Trucks en Trailers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & D Trucks en Trailers. Leave a respond for A & D Trucks en Trailers. A & D Trucks en Trailers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & D Trucks en Trailers op de google maps. Adres en contacten A & D Trucks en Trailers
Location of A & D Trucks en Trailers on the google maps. Address and contacts of A & D Trucks en Trailers

Andere gerelateerde bedrijven als come A & D Trucks en Trailers A & D Trucks en Trailers: PAN-ALL NV | BVBA TRAVELCLUB | DICKSONG | BIS | HERPIGNY

Other related companies as A & D Trucks en Trailers: PAN-ALL NV | BVBA TRAVELCLUB | DICKSONG | BIS | HERPIGNY

A & D Trucks en Trailers is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & D Trucks en Trailers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02784729003. Het bedrijf A & D Trucks en Trailers bevindt zich op het adres: Izegemsestraat 133; 8800; Roeselare (Rumbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile bodies - Construction. Producten gemaakt in A & D Trucks en Trailers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & D Trucks en Trailers is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & D Trucks en Trailers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & D Trucks en Trailers, openstaande posities, locatie van A & D Trucks en Trailers op de kaart.

A & D Trucks en Trailers is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & D Trucks en Trailers, company assigned to the tax number BE02784729003. The company A & D Trucks en Trailers is located at the address: Izegemsestraat 133; 8800; Roeselare (Rumbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile bodies - Construction. Products created in A & D Trucks en Trailers were not found.
The main activity of A & D Trucks en Trailers is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A & D Trucks en Trailers is not available. You also can look at reviews of A & D Trucks en Trailers, open positions, location of A & D Trucks en Trailers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & D Trucks en Trailers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & D Trucks en Trailers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & D Trucks en Trailers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & D Trucks en Trailers, employees, financial statistics.