PAN-ALL NV

Contactgegevens PAN-ALL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAN-ALL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAN-ALL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriezone Diebeke 13 9500 Geraardsbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-54-41-85-06 32-54-41-85-06

Fax (fax): 32-54-41-85-06 32-54-41-85-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAN-ALL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAN-ALL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAN-ALL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAN-ALL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAN-ALL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAN-ALL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAN-ALL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAN-ALL NV
Products information PAN-ALL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07865081787
Ondernemingsnummer: 6401428222
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PAN-ALL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Weatherproofing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAN-ALL NV
(Get full report from official database of BE for PAN-ALL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAN-ALL NV
Addition kinds of activities for PAN-ALL NV

267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
22410305. Rits tape | Zipper tape
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij PAN-ALL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAN-ALL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAN-ALL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAN-ALL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van PAN-ALL NV in sociale netwerken
Look for responds of PAN-ALL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAN-ALL NV. Laat een reactie achter voor PAN-ALL NV. PAN-ALL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAN-ALL NV. Leave a respond for PAN-ALL NV. PAN-ALL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAN-ALL NV op de google maps. Adres en contacten PAN-ALL NV
Location of PAN-ALL NV on the google maps. Address and contacts of PAN-ALL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PAN-ALL NV PAN-ALL NV: BLANCHISSERIE WASH & GO | MARIE-LOUISE DEREFAT | VAN OMMESLAGHE | HANS VERKERK KEUKENS | Vast-Goed Ter Trouw BVBA

Other related companies as PAN-ALL NV: BLANCHISSERIE WASH & GO | MARIE-LOUISE DEREFAT | VAN OMMESLAGHE | HANS VERKERK KEUKENS | Vast-Goed Ter Trouw BVBA

PAN-ALL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAN-ALL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865081787. Het bedrijf PAN-ALL NV bevindt zich op het adres: Industriezone Diebeke 13 9500 Geraardsbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Weatherproofing contractors. Producten gemaakt in PAN-ALL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAN-ALL NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAN-ALL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAN-ALL NV, openstaande posities, locatie van PAN-ALL NV op de kaart.

PAN-ALL NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAN-ALL NV, company assigned to the tax number BE07865081787. The company PAN-ALL NV is located at the address: Industriezone Diebeke 13 9500 Geraardsbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Weatherproofing contractors. Products created in PAN-ALL NV were not found.
The main activity of PAN-ALL NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAN-ALL NV is not available. You also can look at reviews of PAN-ALL NV, open positions, location of PAN-ALL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAN-ALL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAN-ALL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAN-ALL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAN-ALL NV, employees, financial statistics.