AUTO CUIR SANNA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • AUTO CUIR SANNA
Private companiesLegal Services • AUTO CUIR SANNA

Contactgegevens AUTO CUIR SANNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO CUIR SANNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO CUIR SANNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Bascoup 137A; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 52 88 52 (+32-071 52 88 52) 071 52 88 52 (+32-071 52 88 52)

Fax (fax): 071 52 88 52 (+32-071 52 88 52) 071 52 88 52 (+32-071 52 88 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO CUIR SANNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO CUIR SANNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO CUIR SANNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO CUIR SANNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO CUIR SANNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO CUIR SANNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO CUIR SANNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO CUIR SANNA
Products information AUTO CUIR SANNA

BTW identificatienummer (tax): BE04480468750
Ondernemingsnummer: 4235198974
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in AUTO CUIR SANNA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Upholstering and covers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO CUIR SANNA
(Get full report from official database of BE for AUTO CUIR SANNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO CUIR SANNA
Addition kinds of activities for AUTO CUIR SANNA

721699. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
22629903. Afwerking van zijden breed geweven stof | Silk broadwoven fabric finishing
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties

Werken bij AUTO CUIR SANNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO CUIR SANNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO CUIR SANNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO CUIR SANNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van AUTO CUIR SANNA in sociale netwerken
Look for responds of AUTO CUIR SANNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO CUIR SANNA. Laat een reactie achter voor AUTO CUIR SANNA. AUTO CUIR SANNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO CUIR SANNA. Leave a respond for AUTO CUIR SANNA. AUTO CUIR SANNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO CUIR SANNA op de google maps. Adres en contacten AUTO CUIR SANNA
Location of AUTO CUIR SANNA on the google maps. Address and contacts of AUTO CUIR SANNA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO CUIR SANNA AUTO CUIR SANNA: BOULANGERIE LOUVIAUX | METZGEREI SODIVI | FOTOSTUDIO WOUTERS M. | De Winter Sonja | ECBS

Other related companies as AUTO CUIR SANNA: BOULANGERIE LOUVIAUX | METZGEREI SODIVI | FOTOSTUDIO WOUTERS M. | De Winter Sonja | ECBS

AUTO CUIR SANNA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO CUIR SANNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04480468750. Het bedrijf AUTO CUIR SANNA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Bascoup 137A; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Upholstering and covers. Producten gemaakt in AUTO CUIR SANNA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO CUIR SANNA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO CUIR SANNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO CUIR SANNA, openstaande posities, locatie van AUTO CUIR SANNA op de kaart.

AUTO CUIR SANNA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO CUIR SANNA, company assigned to the tax number BE04480468750. The company AUTO CUIR SANNA is located at the address: Chauss茅e de Bascoup 137A; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Upholstering and covers. Products created in AUTO CUIR SANNA were not found.
The main activity of AUTO CUIR SANNA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO CUIR SANNA is not available. You also can look at reviews of AUTO CUIR SANNA, open positions, location of AUTO CUIR SANNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO CUIR SANNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO CUIR SANNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO CUIR SANNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO CUIR SANNA, employees, financial statistics.