De Winter Sonja

Particuliere bedrijvenLegale diensten • De Winter Sonja
Private companiesLegal Services • De Winter Sonja

Contactgegevens De Winter Sonja: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Winter Sonja: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Winter Sonja

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstraat 60; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 35 30 55 (+32-016 35 30 55) 016 35 30 55 (+32-016 35 30 55)

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Winter Sonja: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Winter Sonja"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Winter Sonja"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Winter Sonja, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Winter Sonja. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Winter Sonja, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Winter Sonja. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Winter Sonja
Products information De Winter Sonja

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Winter Sonja zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Winter Sonja
(Get full report from official database of BE for De Winter Sonja)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Winter Sonja
Addition kinds of activities for De Winter Sonja

2284. Draadmolens | Thread mills
244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
20479902. Hondenvoer | Dog food
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij De Winter Sonja: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Winter Sonja: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Winter Sonja. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Winter Sonja. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van De Winter Sonja in sociale netwerken
Look for responds of De Winter Sonja in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Winter Sonja. Laat een reactie achter voor De Winter Sonja. De Winter Sonja bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Winter Sonja. Leave a respond for De Winter Sonja. De Winter Sonja on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Winter Sonja op de google maps. Adres en contacten De Winter Sonja
Location of De Winter Sonja on the google maps. Address and contacts of De Winter Sonja

Andere gerelateerde bedrijven als come De Winter Sonja De Winter Sonja: Fouquaet J | Post K | CORNUT MICHEL | ANDREAS MATON | MORRIER M. & J.PH.

Other related companies as De Winter Sonja: Fouquaet J | Post K | CORNUT MICHEL | ANDREAS MATON | MORRIER M. & J.PH.

De Winter Sonja is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Winter Sonja, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf De Winter Sonja bevindt zich op het adres: Bergstraat 60; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in De Winter Sonja zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Winter Sonja is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Winter Sonja is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Winter Sonja, openstaande posities, locatie van De Winter Sonja op de kaart.

De Winter Sonja is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Winter Sonja, company assigned to the tax number BE08093872070. The company De Winter Sonja is located at the address: Bergstraat 60; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in De Winter Sonja were not found.
The main activity of De Winter Sonja is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Winter Sonja is not available. You also can look at reviews of De Winter Sonja, open positions, location of De Winter Sonja on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Winter Sonja, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Winter Sonja, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Winter Sonja, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Winter Sonja, employees, financial statistics.