JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER

Contactgegevens JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du P茅age 68; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 724 12 11; 02 724 88 90; 0800 15 815 (+32-02 724 12 11; 02 724 88 90; 0800 15 815) 02 724 12 11; 02 724 88 90; 0800 15 815 (+32-02 724 12 11; 02 724 88 90; 0800 15 815)

Fax (fax): 02 724 14 59; 02 724 88 97; 02 724 88 49 (+32-02 724 14 59; 02 724 88 97; 02 724 88 49) 02 724 14 59; 02 724 88 97; 02 724 88 49 (+32-02 724 14 59; 02 724 88 97; 02 724 88 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER
Products information JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05746917724
Ondernemingsnummer: 1716857910
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Automobile dealers - Used cars; Garages; All terrain vehicles; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Automobile - Parts and Access. - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER
(Get full report from official database of BE for JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER
Addition kinds of activities for JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER

25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
79991005. Expositie operatie | Exposition operation

Werken bij JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

Zoek naar antwoorden van JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER in sociale netwerken
Look for responds of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. Laat een reactie achter voor JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. Leave a respond for JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER. JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER op de google maps. Adres en contacten JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER
Location of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER on the google maps. Address and contacts of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: LIMOX NV | PRةMAMAN | Ensysta NV | MCCAIN BRUWIER | Regissons

Other related companies as JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER: LIMOX NV | PRةMAMAN | Ensysta NV | MCCAIN BRUWIER | Regissons

JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05746917724. Het bedrijf JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER bevindt zich op het adres: Avenue du P茅age 68; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Parts and Access. - Retail. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Garages; All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, openstaande posities, locatie van JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER op de kaart.

JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, company assigned to the tax number BE05746917724. The company JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is located at the address: Avenue du P茅age 68; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Parts and Access. - Retail. List of products are Automobile dealers - Used cars; Garages; All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
The main activity of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER is not available. You also can look at reviews of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, open positions, location of JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEEP-NEARLY NEW CAR CENTER, employees, financial statistics.