LIMOX NV

Contactgegevens LIMOX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMOX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMOX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstr. 27 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-35-81-33 32-89-35-81-33

Fax (fax): 32-89-35-81-43 32-89-35-81-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMOX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMOX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMOX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMOX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMOX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMOX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMOX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMOX NV
Products information LIMOX NV

BTW identificatienummer (tax): BE09355377197
Ondernemingsnummer: 2093139648
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LIMOX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heat treatment furnaces

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMOX NV
(Get full report from official database of BE for LIMOX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMOX NV
Addition kinds of activities for LIMOX NV

23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij LIMOX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMOX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMOX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMOX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van LIMOX NV in sociale netwerken
Look for responds of LIMOX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMOX NV. Laat een reactie achter voor LIMOX NV. LIMOX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMOX NV. Leave a respond for LIMOX NV. LIMOX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMOX NV op de google maps. Adres en contacten LIMOX NV
Location of LIMOX NV on the google maps. Address and contacts of LIMOX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMOX NV LIMOX NV: ASLK-CGER Bank | DELTA MUSIC | HILDEGARD AERTS | GINA DE COEN | DESIRE VAN DEN BALCK

Other related companies as LIMOX NV: ASLK-CGER Bank | DELTA MUSIC | HILDEGARD AERTS | GINA DE COEN | DESIRE VAN DEN BALCK

LIMOX NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMOX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09355377197. Het bedrijf LIMOX NV bevindt zich op het adres: Vaartstr. 27 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heat treatment furnaces. Producten gemaakt in LIMOX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMOX NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMOX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMOX NV, openstaande posities, locatie van LIMOX NV op de kaart.

LIMOX NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMOX NV, company assigned to the tax number BE09355377197. The company LIMOX NV is located at the address: Vaartstr. 27 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heat treatment furnaces. Products created in LIMOX NV were not found.
The main activity of LIMOX NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMOX NV is not available. You also can look at reviews of LIMOX NV, open positions, location of LIMOX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMOX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMOX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMOX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMOX NV, employees, financial statistics.