GEORGES BODY

Contactgegevens GEORGES BODY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES BODY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES BODY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LA BARRIبRE 27; 6970; TENNEVILLE, België

Telefoon (phone): 84456146 (+32-84456146) 84456146 (+32-84456146)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES BODY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES BODY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES BODY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES BODY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES BODY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES BODY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES BODY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES BODY
Products information GEORGES BODY

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GEORGES BODY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES BODY
(Get full report from official database of BE for GEORGES BODY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES BODY
Addition kinds of activities for GEORGES BODY

495300. Afvalsystemen | Refuse systems
20820000. Malt dranken | Malt beverages
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
28920209. Buskruit | Gunpowder
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
50830401. Cream scheiders, boerderij | Cream separators, farm
92240401. Brandbescherming, federale overheid | Fire protection, federal government

Werken bij GEORGES BODY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES BODY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES BODY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES BODY. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van GEORGES BODY in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES BODY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES BODY. Laat een reactie achter voor GEORGES BODY. GEORGES BODY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES BODY. Leave a respond for GEORGES BODY. GEORGES BODY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES BODY op de google maps. Adres en contacten GEORGES BODY
Location of GEORGES BODY on the google maps. Address and contacts of GEORGES BODY

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES BODY GEORGES BODY: VESUVIUS GROUP SA | O.C.H. SPRL | UNITED MOTORS NV | DHOOGHE J | POLYPAL

Other related companies as GEORGES BODY: VESUVIUS GROUP SA | O.C.H. SPRL | UNITED MOTORS NV | DHOOGHE J | POLYPAL

GEORGES BODY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES BODY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf GEORGES BODY bevindt zich op het adres: ROUTE DE LA BARRIبRE 27; 6970; TENNEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in GEORGES BODY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES BODY is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES BODY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES BODY, openstaande posities, locatie van GEORGES BODY op de kaart.

GEORGES BODY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES BODY, company assigned to the tax number BE08959320068. The company GEORGES BODY is located at the address: ROUTE DE LA BARRIبRE 27; 6970; TENNEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in GEORGES BODY were not found.
The main activity of GEORGES BODY is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES BODY is not available. You also can look at reviews of GEORGES BODY, open positions, location of GEORGES BODY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES BODY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES BODY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES BODY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES BODY, employees, financial statistics.