DHOOGHE J

Contactgegevens DHOOGHE J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHOOGHE J: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHOOGHE J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GREEFSTRAAT 4; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36772276 (+32-36772276) 36772276 (+32-36772276)

Fax (fax): +32 (86) 310-23-27 +32 (86) 310-23-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHOOGHE J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHOOGHE J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHOOGHE J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHOOGHE J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHOOGHE J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHOOGHE J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHOOGHE J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHOOGHE J
Products information DHOOGHE J

BTW identificatienummer (tax): BE04210205078
Ondernemingsnummer: 7876068115
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHOOGHE J
(Get full report from official database of BE for DHOOGHE J)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHOOGHE J
Addition kinds of activities for DHOOGHE J

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
23939903. Bloemzakken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags, fabric: made from purchased materials
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital

Werken bij DHOOGHE J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHOOGHE J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHOOGHE J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHOOGHE J. Looking for open vacancies in other companies

 • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

 • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

  Regio: COMINES-WARNETON

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

 • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Huishoudhulp (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • Ploegchef (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

 • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

 • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

 • Architecte chef de projet (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

Zoek naar antwoorden van DHOOGHE J in sociale netwerken
Look for responds of DHOOGHE J in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHOOGHE J. Laat een reactie achter voor DHOOGHE J. DHOOGHE J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHOOGHE J. Leave a respond for DHOOGHE J. DHOOGHE J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHOOGHE J op de google maps. Adres en contacten DHOOGHE J
Location of DHOOGHE J on the google maps. Address and contacts of DHOOGHE J

Andere gerelateerde bedrijven als come DHOOGHE J DHOOGHE J: Keersmaekers BVBA | K.B. ADVIES | NEo Group | CHARLES-HENRI DE BROGNIEZ | RESTAURANT LE MARMITON

Other related companies as DHOOGHE J: Keersmaekers BVBA | K.B. ADVIES | NEo Group | CHARLES-HENRI DE BROGNIEZ | RESTAURANT LE MARMITON

DHOOGHE J is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHOOGHE J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04210205078. Het bedrijf DHOOGHE J bevindt zich op het adres: GREEFSTRAAT 4; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DHOOGHE J is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHOOGHE J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHOOGHE J, openstaande posities, locatie van DHOOGHE J op de kaart.

DHOOGHE J is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHOOGHE J, company assigned to the tax number BE04210205078. The company DHOOGHE J is located at the address: GREEFSTRAAT 4; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DHOOGHE J is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DHOOGHE J is not available. You also can look at reviews of DHOOGHE J, open positions, location of DHOOGHE J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHOOGHE J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHOOGHE J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHOOGHE J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHOOGHE J, employees, financial statistics.