E.M.C. Car Stereo

Particuliere bedrijvencommunicatie • E.M.C. Car Stereo
Private companiesCommunications • E.M.C. Car Stereo

Contactgegevens E.M.C. Car Stereo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.M.C. Car Stereo: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.M.C. Car Stereo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autolei 314; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 353 30 65 (+32-03 353 30 65) 03 353 30 65 (+32-03 353 30 65)

Fax (fax): 03 353 90 10 (+32-03 353 90 10) 03 353 90 10 (+32-03 353 90 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.M.C. Car Stereo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.M.C. Car Stereo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.M.C. Car Stereo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.M.C. Car Stereo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.M.C. Car Stereo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.M.C. Car Stereo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.M.C. Car Stereo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.M.C. Car Stereo
Products information E.M.C. Car Stereo

BTW identificatienummer (tax): BE04474151611
Ondernemingsnummer: 1558105468
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Automobile - Radios

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.M.C. Car Stereo
(Get full report from official database of BE for E.M.C. Car Stereo)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.M.C. Car Stereo
Addition kinds of activities for E.M.C. Car Stereo

3296. Minerale wol | Mineral wool
5181. Bier en aal | Beer and ale
224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
355300. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec

Werken bij E.M.C. Car Stereo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.M.C. Car Stereo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.M.C. Car Stereo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.M.C. Car Stereo. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van E.M.C. Car Stereo in sociale netwerken
Look for responds of E.M.C. Car Stereo in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.M.C. Car Stereo. Laat een reactie achter voor E.M.C. Car Stereo. E.M.C. Car Stereo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.M.C. Car Stereo. Leave a respond for E.M.C. Car Stereo. E.M.C. Car Stereo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.M.C. Car Stereo op de google maps. Adres en contacten E.M.C. Car Stereo
Location of E.M.C. Car Stereo on the google maps. Address and contacts of E.M.C. Car Stereo

Andere gerelateerde bedrijven als come E.M.C. Car Stereo E.M.C. Car Stereo: SPITTER BVBA | BUYSE BEVEILIGING | Kayaert Luc | BALCAEN REGIS | LABORATOIRE DENTAIRE MATAISSE

Other related companies as E.M.C. Car Stereo: SPITTER BVBA | BUYSE BEVEILIGING | Kayaert Luc | BALCAEN REGIS | LABORATOIRE DENTAIRE MATAISSE

E.M.C. Car Stereo is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.M.C. Car Stereo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04474151611. Het bedrijf E.M.C. Car Stereo bevindt zich op het adres: Autolei 314; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios.
De hoofdactiviteit van E.M.C. Car Stereo is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.M.C. Car Stereo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.M.C. Car Stereo, openstaande posities, locatie van E.M.C. Car Stereo op de kaart.

E.M.C. Car Stereo is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.M.C. Car Stereo, company assigned to the tax number BE04474151611. The company E.M.C. Car Stereo is located at the address: Autolei 314; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Radios.
The main activity of E.M.C. Car Stereo is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.M.C. Car Stereo is not available. You also can look at reviews of E.M.C. Car Stereo, open positions, location of E.M.C. Car Stereo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.M.C. Car Stereo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.M.C. Car Stereo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.M.C. Car Stereo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.M.C. Car Stereo, employees, financial statistics.