BUYSE BEVEILIGING

Particuliere bedrijvencommunicatie • BUYSE BEVEILIGING
Private companiesCommunications • BUYSE BEVEILIGING

Contactgegevens BUYSE BEVEILIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYSE BEVEILIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYSE BEVEILIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 208; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24539566 (+32-24539566) 24539566 (+32-24539566)

Fax (fax): +32 (69) 496-36-48 +32 (69) 496-36-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYSE BEVEILIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYSE BEVEILIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYSE BEVEILIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYSE BEVEILIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYSE BEVEILIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYSE BEVEILIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYSE BEVEILIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYSE BEVEILIGING
Products information BUYSE BEVEILIGING

BTW identificatienummer (tax): BE07050994873
Ondernemingsnummer: 7709899902
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYSE BEVEILIGING
(Get full report from official database of BE for BUYSE BEVEILIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYSE BEVEILIGING
Addition kinds of activities for BUYSE BEVEILIGING

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
286102. Houtextracten | Wood extract products
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
516908. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
17210302. Brug schilderij | Bridge painting
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
31110307. Hides: looien, currying en afwerking | Hides: tanning, currying, and finishing
36740101. Gecontroleerde gelijkrichters, vaste toestand | Controlled rectifiers, solid state

Werken bij BUYSE BEVEILIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYSE BEVEILIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYSE BEVEILIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYSE BEVEILIGING. Looking for open vacancies in other companies

 • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

 • Orderbegeleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

 • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

 • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

 • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

 • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

 • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van BUYSE BEVEILIGING in sociale netwerken
Look for responds of BUYSE BEVEILIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYSE BEVEILIGING. Laat een reactie achter voor BUYSE BEVEILIGING. BUYSE BEVEILIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYSE BEVEILIGING. Leave a respond for BUYSE BEVEILIGING. BUYSE BEVEILIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYSE BEVEILIGING op de google maps. Adres en contacten BUYSE BEVEILIGING
Location of BUYSE BEVEILIGING on the google maps. Address and contacts of BUYSE BEVEILIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYSE BEVEILIGING BUYSE BEVEILIGING: CENTEA | BOEKBINDERIJ MOERMAN A. | Better Technology For Water NV | FRANCOISE MOTTE | Verhaeghe, Jan

Other related companies as BUYSE BEVEILIGING: CENTEA | BOEKBINDERIJ MOERMAN A. | Better Technology For Water NV | FRANCOISE MOTTE | Verhaeghe, Jan

BUYSE BEVEILIGING is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUYSE BEVEILIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07050994873. Het bedrijf BUYSE BEVEILIGING bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 208; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van BUYSE BEVEILIGING is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYSE BEVEILIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYSE BEVEILIGING, openstaande posities, locatie van BUYSE BEVEILIGING op de kaart.

BUYSE BEVEILIGING is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUYSE BEVEILIGING, company assigned to the tax number BE07050994873. The company BUYSE BEVEILIGING is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 208; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of BUYSE BEVEILIGING is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYSE BEVEILIGING is not available. You also can look at reviews of BUYSE BEVEILIGING, open positions, location of BUYSE BEVEILIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYSE BEVEILIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYSE BEVEILIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYSE BEVEILIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYSE BEVEILIGING, employees, financial statistics.