Car Alarm & Radio Service

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Car Alarm & Radio Service

Contactgegevens Car Alarm & Radio Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Alarm & Radio Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Alarm & Radio Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diependaele 20-22; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 72 06 81; 0475 43 34 89 (+32-056 72 06 81; 0475 43 34 89) 056 72 06 81; 0475 43 34 89 (+32-056 72 06 81; 0475 43 34 89)

Fax (fax): 056 72 37 85 (+32-056 72 37 85) 056 72 37 85 (+32-056 72 37 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Alarm & Radio Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Alarm & Radio Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Alarm & Radio Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Alarm & Radio Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Alarm & Radio Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Alarm & Radio Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Alarm & Radio Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Alarm & Radio Service
Products information Car Alarm & Radio Service

BTW identificatienummer (tax): BE04414550781
Ondernemingsnummer: 9952484130
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems

Product categorie (product category): Automobile - Navigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Alarm & Radio Service
(Get full report from official database of BE for Car Alarm & Radio Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Alarm & Radio Service
Addition kinds of activities for Car Alarm & Radio Service

325999. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
514500. Banketbakkerij | Confectionery
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
28990100. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments

Werken bij Car Alarm & Radio Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Alarm & Radio Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Alarm & Radio Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Alarm & Radio Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Car Alarm & Radio Service in sociale netwerken
Look for responds of Car Alarm & Radio Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Alarm & Radio Service. Laat een reactie achter voor Car Alarm & Radio Service. Car Alarm & Radio Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Alarm & Radio Service. Leave a respond for Car Alarm & Radio Service. Car Alarm & Radio Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Alarm & Radio Service op de google maps. Adres en contacten Car Alarm & Radio Service
Location of Car Alarm & Radio Service on the google maps. Address and contacts of Car Alarm & Radio Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Alarm & Radio Service Car Alarm & Radio Service: BAKKERIJ DENOLF | JAN DE BAERE | ALEX VROMBAUT | Meca-Service SPRL | Levo bvba

Other related companies as Car Alarm & Radio Service: BAKKERIJ DENOLF | JAN DE BAERE | ALEX VROMBAUT | Meca-Service SPRL | Levo bvba

Car Alarm & Radio Service is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Alarm & Radio Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04414550781. Het bedrijf Car Alarm & Radio Service bevindt zich op het adres: Diependaele 20-22; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Navigation systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems.
De hoofdactiviteit van Car Alarm & Radio Service is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Alarm & Radio Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Alarm & Radio Service, openstaande posities, locatie van Car Alarm & Radio Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Car Alarm & Radio Service is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Car Alarm & Radio Service, company assigned to the tax number BE04414550781. The company Car Alarm & Radio Service is located at the address: Diependaele 20-22; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Navigation systems. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Alarm systems.
The main activity of Car Alarm & Radio Service is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Alarm & Radio Service is not available. You also can look at reviews of Car Alarm & Radio Service, open positions, location of Car Alarm & Radio Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Alarm & Radio Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Alarm & Radio Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Alarm & Radio Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Alarm & Radio Service, employees, financial statistics.