ALEX VROMBAUT

Contactgegevens ALEX VROMBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX VROMBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX VROMBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 4B1; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50310461 (+32-50310461) 50310461 (+32-50310461)

Fax (fax): +32 (83) 444-13-40 +32 (83) 444-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX VROMBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX VROMBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX VROMBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX VROMBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX VROMBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX VROMBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX VROMBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX VROMBAUT
Products information ALEX VROMBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE02821807861
Ondernemingsnummer: 5671386718
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX VROMBAUT
(Get full report from official database of BE for ALEX VROMBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX VROMBAUT
Addition kinds of activities for ALEX VROMBAUT

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij ALEX VROMBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX VROMBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX VROMBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX VROMBAUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

 • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

 • Groenarbeider m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

 • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

 • Metser (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

 • Productiearbeider (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

 • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

 • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

 • Zaalmedewerker (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DEBOEVERIES

  Type: Flexijob

  Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van ALEX VROMBAUT in sociale netwerken
Look for responds of ALEX VROMBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX VROMBAUT. Laat een reactie achter voor ALEX VROMBAUT. ALEX VROMBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX VROMBAUT. Leave a respond for ALEX VROMBAUT. ALEX VROMBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX VROMBAUT op de google maps. Adres en contacten ALEX VROMBAUT
Location of ALEX VROMBAUT on the google maps. Address and contacts of ALEX VROMBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX VROMBAUT ALEX VROMBAUT: WALTER KNAEPS | SUPER G.B. | Rogiers Igor | BUREAU MACNASH | Gribouille

Other related companies as ALEX VROMBAUT: WALTER KNAEPS | SUPER G.B. | Rogiers Igor | BUREAU MACNASH | Gribouille

ALEX VROMBAUT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX VROMBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02821807861. Het bedrijf ALEX VROMBAUT bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 4B1; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALEX VROMBAUT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX VROMBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX VROMBAUT, openstaande posities, locatie van ALEX VROMBAUT op de kaart.

ALEX VROMBAUT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX VROMBAUT, company assigned to the tax number BE02821807861. The company ALEX VROMBAUT is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 4B1; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALEX VROMBAUT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX VROMBAUT is not available. You also can look at reviews of ALEX VROMBAUT, open positions, location of ALEX VROMBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX VROMBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX VROMBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX VROMBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX VROMBAUT, employees, financial statistics.