FIAT/HOGA

Contactgegevens FIAT/HOGA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT/HOGA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT/HOGA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Lenaartseweg 30; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 71 84 (+32-03 314 71 84) 03 314 71 84 (+32-03 314 71 84)

Fax (fax): +32 (53) 527-83-96 +32 (53) 527-83-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT/HOGA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT/HOGA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT/HOGA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT/HOGA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT/HOGA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT/HOGA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT/HOGA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT/HOGA
Products information FIAT/HOGA

BTW identificatienummer (tax): BE06356384277
Ondernemingsnummer: 8780792236
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FIAT/HOGA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Independent distributors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT/HOGA
(Get full report from official database of BE for FIAT/HOGA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT/HOGA
Addition kinds of activities for FIAT/HOGA

289101. Sealants | Sealants
342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
611100. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
35450106. micrometers | Micrometers
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
44249900. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec

Werken bij FIAT/HOGA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT/HOGA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT/HOGA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT/HOGA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van FIAT/HOGA in sociale netwerken
Look for responds of FIAT/HOGA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT/HOGA. Laat een reactie achter voor FIAT/HOGA. FIAT/HOGA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT/HOGA. Leave a respond for FIAT/HOGA. FIAT/HOGA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT/HOGA op de google maps. Adres en contacten FIAT/HOGA
Location of FIAT/HOGA on the google maps. Address and contacts of FIAT/HOGA

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT/HOGA FIAT/HOGA: BBL | Immobiliere Te Ruysbroeck | MARCEL STROEF | WIM DEFRAEYE | Westsite nv

Other related companies as FIAT/HOGA: BBL | Immobiliere Te Ruysbroeck | MARCEL STROEF | WIM DEFRAEYE | Westsite nv

FIAT/HOGA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT/HOGA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06356384277. Het bedrijf FIAT/HOGA bevindt zich op het adres: Sint-Lenaartseweg 30; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 883,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Independent distributors. Producten gemaakt in FIAT/HOGA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIAT/HOGA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT/HOGA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT/HOGA, openstaande posities, locatie van FIAT/HOGA op de kaart.

FIAT/HOGA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIAT/HOGA, company assigned to the tax number BE06356384277. The company FIAT/HOGA is located at the address: Sint-Lenaartseweg 30; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 883,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Independent distributors. Products created in FIAT/HOGA were not found.
The main activity of FIAT/HOGA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT/HOGA is not available. You also can look at reviews of FIAT/HOGA, open positions, location of FIAT/HOGA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT/HOGA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT/HOGA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT/HOGA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT/HOGA, employees, financial statistics.