WIM DEFRAEYE

Contactgegevens WIM DEFRAEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM DEFRAEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM DEFRAEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVAERESTRAAT 19; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51581358 (+32-51581358) 51581358 (+32-51581358)

Fax (fax): +32 (51) 886-40-23 +32 (51) 886-40-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM DEFRAEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM DEFRAEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM DEFRAEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM DEFRAEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM DEFRAEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM DEFRAEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM DEFRAEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM DEFRAEYE
Products information WIM DEFRAEYE

BTW identificatienummer (tax): BE04016296386
Ondernemingsnummer: 4744415283
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM DEFRAEYE
(Get full report from official database of BE for WIM DEFRAEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM DEFRAEYE
Addition kinds of activities for WIM DEFRAEYE

225900. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods

Werken bij WIM DEFRAEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM DEFRAEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM DEFRAEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM DEFRAEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

Zoek naar antwoorden van WIM DEFRAEYE in sociale netwerken
Look for responds of WIM DEFRAEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM DEFRAEYE. Laat een reactie achter voor WIM DEFRAEYE. WIM DEFRAEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM DEFRAEYE. Leave a respond for WIM DEFRAEYE. WIM DEFRAEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM DEFRAEYE op de google maps. Adres en contacten WIM DEFRAEYE
Location of WIM DEFRAEYE on the google maps. Address and contacts of WIM DEFRAEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM DEFRAEYE WIM DEFRAEYE: OPTIMA SERVICES + | Maes K & Zn BVBA | N.E.T.G. | IMMO CREA | AUTOBEDRIJF KRISCHER

Other related companies as WIM DEFRAEYE: OPTIMA SERVICES + | Maes K & Zn BVBA | N.E.T.G. | IMMO CREA | AUTOBEDRIJF KRISCHER

WIM DEFRAEYE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM DEFRAEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04016296386. Het bedrijf WIM DEFRAEYE bevindt zich op het adres: HOVAERESTRAAT 19; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van WIM DEFRAEYE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM DEFRAEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM DEFRAEYE, openstaande posities, locatie van WIM DEFRAEYE op de kaart.

WIM DEFRAEYE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM DEFRAEYE, company assigned to the tax number BE04016296386. The company WIM DEFRAEYE is located at the address: HOVAERESTRAAT 19; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of WIM DEFRAEYE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM DEFRAEYE is not available. You also can look at reviews of WIM DEFRAEYE, open positions, location of WIM DEFRAEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM DEFRAEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM DEFRAEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM DEFRAEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM DEFRAEYE, employees, financial statistics.