Anc Ets Vanderveken SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Anc Ets Vanderveken SA
Private companiesTransportation Equipment • Anc Ets Vanderveken SA

Contactgegevens Anc Ets Vanderveken SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anc Ets Vanderveken SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anc Ets Vanderveken SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Roodebeek 15-17; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 770 15 13; 02 770 72 92; 0475 41 25 70 (+32-02 770 15 13; 02 770 72 92; 0475 41 25 70) 02 770 15 13; 02 770 72 92; 0475 41 25 70 (+32-02 770 15 13; 02 770 72 92; 0475 41 25 70)

Fax (fax): 02 772 57 45 (+32-02 772 57 45) 02 772 57 45 (+32-02 772 57 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anc Ets Vanderveken SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anc Ets Vanderveken SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anc Ets Vanderveken SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anc Ets Vanderveken SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anc Ets Vanderveken SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anc Ets Vanderveken SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anc Ets Vanderveken SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anc Ets Vanderveken SA
Products information Anc Ets Vanderveken SA

BTW identificatienummer (tax): BE03016815185
Ondernemingsnummer: 3007751464
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Automobile - Wrecking; Automobile dealers - Used cars; Automobile - Import, export & transit; Oldtimers; Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Automobile - Electrical servic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anc Ets Vanderveken SA
(Get full report from official database of BE for Anc Ets Vanderveken SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anc Ets Vanderveken SA
Addition kinds of activities for Anc Ets Vanderveken SA

01390201. Pindakaas | Peanut farm
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
34969905. Lopende banden | Conveyor belts
35999919. Waterlek detectors | Water leak detectors
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
58120201. concessionaris | Concessionaire
87420501. Bedrijfsdoelstellingen en beleidskonsultant | Corporate objectives and policies consultant

Werken bij Anc Ets Vanderveken SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anc Ets Vanderveken SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anc Ets Vanderveken SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anc Ets Vanderveken SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Anc Ets Vanderveken SA in sociale netwerken
Look for responds of Anc Ets Vanderveken SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anc Ets Vanderveken SA. Laat een reactie achter voor Anc Ets Vanderveken SA. Anc Ets Vanderveken SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anc Ets Vanderveken SA. Leave a respond for Anc Ets Vanderveken SA. Anc Ets Vanderveken SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anc Ets Vanderveken SA op de google maps. Adres en contacten Anc Ets Vanderveken SA
Location of Anc Ets Vanderveken SA on the google maps. Address and contacts of Anc Ets Vanderveken SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Anc Ets Vanderveken SA Anc Ets Vanderveken SA: De Bibliotheek BVBA | GUY BASKENS | HOOIDONCKX | RUDY FRANCO | Firma Declerck en Zonen nv

Other related companies as Anc Ets Vanderveken SA: De Bibliotheek BVBA | GUY BASKENS | HOOIDONCKX | RUDY FRANCO | Firma Declerck en Zonen nv

Anc Ets Vanderveken SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anc Ets Vanderveken SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03016815185. Het bedrijf Anc Ets Vanderveken SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Roodebeek 15-17; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Electrical servic. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking; Automobile dealers - Used cars; Automobile - Import, export & transit; Oldtimers; Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van Anc Ets Vanderveken SA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anc Ets Vanderveken SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anc Ets Vanderveken SA, openstaande posities, locatie van Anc Ets Vanderveken SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anc Ets Vanderveken SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anc Ets Vanderveken SA, company assigned to the tax number BE03016815185. The company Anc Ets Vanderveken SA is located at the address: Chauss茅e de Roodebeek 15-17; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Electrical servic. List of products are Automobile - Wrecking; Automobile dealers - Used cars; Automobile - Import, export & transit; Oldtimers; Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of Anc Ets Vanderveken SA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Anc Ets Vanderveken SA is not available. You also can look at reviews of Anc Ets Vanderveken SA, open positions, location of Anc Ets Vanderveken SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anc Ets Vanderveken SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anc Ets Vanderveken SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anc Ets Vanderveken SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anc Ets Vanderveken SA, employees, financial statistics.