Firma Declerck en Zonen nv

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Firma Declerck en Zonen nv
Private companiesTransportation Equipment • Firma Declerck en Zonen nv

Contactgegevens Firma Declerck en Zonen nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Firma Declerck en Zonen nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Firma Declerck en Zonen nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostrozebeeksestraat 70, Ooigem, 8710, België

Telefoon (phone): 056 66.63.60 (+32-056 66.63.60) 056 66.63.60 (+32-056 66.63.60)

Fax (fax): 056 66.82.82 (+32-056 66.82.82) 056 66.82.82 (+32-056 66.82.82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Firma Declerck en Zonen nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Firma Declerck en Zonen nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Firma Declerck en Zonen nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Firma Declerck en Zonen nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Firma Declerck en Zonen nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Firma Declerck en Zonen nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Firma Declerck en Zonen nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Firma Declerck en Zonen nv
Products information Firma Declerck en Zonen nv

BTW identificatienummer (tax): BE04551330566
Ondernemingsnummer: 8439117431
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Firma Declerck en Zonen nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Firma Declerck en Zonen nv
(Get full report from official database of BE for Firma Declerck en Zonen nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Firma Declerck en Zonen nv
Addition kinds of activities for Firma Declerck en Zonen nv

22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
51590202. paarden | Horses
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij Firma Declerck en Zonen nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Firma Declerck en Zonen nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Firma Declerck en Zonen nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Firma Declerck en Zonen nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Firma Declerck en Zonen nv in sociale netwerken
Look for responds of Firma Declerck en Zonen nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Firma Declerck en Zonen nv. Laat een reactie achter voor Firma Declerck en Zonen nv. Firma Declerck en Zonen nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Firma Declerck en Zonen nv. Leave a respond for Firma Declerck en Zonen nv. Firma Declerck en Zonen nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Firma Declerck en Zonen nv op de google maps. Adres en contacten Firma Declerck en Zonen nv
Location of Firma Declerck en Zonen nv on the google maps. Address and contacts of Firma Declerck en Zonen nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Firma Declerck en Zonen nv Firma Declerck en Zonen nv: Liekens R | V.C. SPORTHOME | Jugnot | MUS?E EMILE VERHAEREN | SCHERING-PLOUGH EUROPE

Other related companies as Firma Declerck en Zonen nv: Liekens R | V.C. SPORTHOME | Jugnot | MUS?E EMILE VERHAEREN | SCHERING-PLOUGH EUROPE

Firma Declerck en Zonen nv is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Firma Declerck en Zonen nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04551330566. Het bedrijf Firma Declerck en Zonen nv bevindt zich op het adres: Oostrozebeeksestraat 70, Ooigem, 8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Firma Declerck en Zonen nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Firma Declerck en Zonen nv is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Firma Declerck en Zonen nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Firma Declerck en Zonen nv, openstaande posities, locatie van Firma Declerck en Zonen nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Firma Declerck en Zonen nv is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Firma Declerck en Zonen nv, company assigned to the tax number BE04551330566. The company Firma Declerck en Zonen nv is located at the address: Oostrozebeeksestraat 70, Ooigem, 8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Firma Declerck en Zonen nv were not found.
The main activity of Firma Declerck en Zonen nv is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Firma Declerck en Zonen nv is not available. You also can look at reviews of Firma Declerck en Zonen nv, open positions, location of Firma Declerck en Zonen nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Firma Declerck en Zonen nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Firma Declerck en Zonen nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Firma Declerck en Zonen nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Firma Declerck en Zonen nv, employees, financial statistics.