Jesco Auto Training School

Contactgegevens Jesco Auto Training School: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jesco Auto Training School: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jesco Auto Training School

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ooievaarsnest 33; 2870; Puurs (Ruisbroek), België

Telefoon (phone): 03 866 16 66 (+32-03 866 16 66) 03 866 16 66 (+32-03 866 16 66)

Fax (fax): 03 866 19 99 (+32-03 866 19 99) 03 866 19 99 (+32-03 866 19 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jesco Auto Training School: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jesco Auto Training School"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jesco Auto Training School"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jesco Auto Training School, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jesco Auto Training School. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jesco Auto Training School, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jesco Auto Training School. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jesco Auto Training School
Products information Jesco Auto Training School

BTW identificatienummer (tax): BE09157348632
Ondernemingsnummer: 2693817138
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Jesco Auto Training School zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Driving proficiency schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jesco Auto Training School
(Get full report from official database of BE for Jesco Auto Training School)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jesco Auto Training School
Addition kinds of activities for Jesco Auto Training School

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
207703. rendering | Rendering
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec

Werken bij Jesco Auto Training School: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jesco Auto Training School: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jesco Auto Training School. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jesco Auto Training School. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

Zoek naar antwoorden van Jesco Auto Training School in sociale netwerken
Look for responds of Jesco Auto Training School in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jesco Auto Training School. Laat een reactie achter voor Jesco Auto Training School. Jesco Auto Training School bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jesco Auto Training School. Leave a respond for Jesco Auto Training School. Jesco Auto Training School on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jesco Auto Training School op de google maps. Adres en contacten Jesco Auto Training School
Location of Jesco Auto Training School on the google maps. Address and contacts of Jesco Auto Training School

Andere gerelateerde bedrijven als come Jesco Auto Training School Jesco Auto Training School: Krokus | Rauw B | Holsters A | MARC GEIRNAERT | GROEP ARGENTA

Other related companies as Jesco Auto Training School: Krokus | Rauw B | Holsters A | MARC GEIRNAERT | GROEP ARGENTA

Jesco Auto Training School is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jesco Auto Training School, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09157348632. Het bedrijf Jesco Auto Training School bevindt zich op het adres: Ooievaarsnest 33; 2870; Puurs (Ruisbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Driving proficiency schools. Producten gemaakt in Jesco Auto Training School zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jesco Auto Training School is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jesco Auto Training School is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jesco Auto Training School, openstaande posities, locatie van Jesco Auto Training School op de kaart.

Jesco Auto Training School is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jesco Auto Training School, company assigned to the tax number BE09157348632. The company Jesco Auto Training School is located at the address: Ooievaarsnest 33; 2870; Puurs (Ruisbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Driving proficiency schools. Products created in Jesco Auto Training School were not found.
The main activity of Jesco Auto Training School is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jesco Auto Training School is not available. You also can look at reviews of Jesco Auto Training School, open positions, location of Jesco Auto Training School on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jesco Auto Training School, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jesco Auto Training School, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jesco Auto Training School, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jesco Auto Training School, employees, financial statistics.