AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE

Contactgegevens AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Canonnier 39; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 41 42 85 (+32-071 41 42 85) 071 41 42 85 (+32-071 41 42 85)

Fax (fax): +32 (86) 697-23-72 +32 (86) 697-23-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE
Products information AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE

BTW identificatienummer (tax): BE02409820556
Ondernemingsnummer: 9904418945
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Diagnostic centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE
(Get full report from official database of BE for AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE
Addition kinds of activities for AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE

492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
35699915. Siftings- en screeningsmachines | Sifting and screening machines
39140208. Bakken, nikkel zilver | Trays, nickle silver
79991504. Grot operatie | Cave operation
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. Laat een reactie achter voor AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. Leave a respond for AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE. AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE op de google maps. Adres en contacten AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE
Location of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE on the google maps. Address and contacts of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: KATRIEN DEMEULENAERE | MULTI-CONSTRUCT BVBA | Optiek 33 | FE.CAGNEAUX MODAVE & FILS | Manadco scris

Other related companies as AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE: KATRIEN DEMEULENAERE | MULTI-CONSTRUCT BVBA | Optiek 33 | FE.CAGNEAUX MODAVE & FILS | Manadco scris

AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02409820556. Het bedrijf AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE bevindt zich op het adres: Rue du Canonnier 39; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Diagnostic centres. Producten gemaakt in AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, openstaande posities, locatie van AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE op de kaart.

AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, company assigned to the tax number BE02409820556. The company AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is located at the address: Rue du Canonnier 39; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Diagnostic centres. Products created in AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE were not found.
The main activity of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE is not available. You also can look at reviews of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, open positions, location of AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMOBILE PERFORMANCE-FAMERE, employees, financial statistics.