Optiek 33

Contactgegevens Optiek 33: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optiek 33: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optiek 33

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofstraat 61; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 50 10 (+32-03 776 50 10) 03 776 50 10 (+32-03 776 50 10)

Fax (fax): 03 776 50 10 (+32-03 776 50 10) 03 776 50 10 (+32-03 776 50 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optiek 33: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optiek 33"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optiek 33"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optiek 33, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optiek 33. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optiek 33, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optiek 33. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optiek 33
Products information Optiek 33

BTW identificatienummer (tax): BE07008148193
Ondernemingsnummer: 8726135253
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Optiek 33 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optiek 33
(Get full report from official database of BE for Optiek 33)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optiek 33
Addition kinds of activities for Optiek 33

222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
27710000. Wenskaarten | Greeting cards
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
34960108. Matten en mat | Mats and matting
35680305. Sprockets (krachtoverbrenging apparatuur) | Sprockets (power transmission equipment)
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
57229904. Kachels, huishoudelijk, nec | Stoves, household, nec

Werken bij Optiek 33: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optiek 33: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optiek 33. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optiek 33. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Optiek 33 in sociale netwerken
Look for responds of Optiek 33 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optiek 33. Laat een reactie achter voor Optiek 33. Optiek 33 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optiek 33. Leave a respond for Optiek 33. Optiek 33 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optiek 33 op de google maps. Adres en contacten Optiek 33
Location of Optiek 33 on the google maps. Address and contacts of Optiek 33

Andere gerelateerde bedrijven als come Optiek 33 Optiek 33: FLDE VLINDER NV | NATUURSLAGERIJ MARC & ELS | OPTIEK WEETS | ISABELLE BLOCKX | WILLY MERCKEN

Other related companies as Optiek 33: FLDE VLINDER NV | NATUURSLAGERIJ MARC & ELS | OPTIEK WEETS | ISABELLE BLOCKX | WILLY MERCKEN

Optiek 33 is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Optiek 33, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008148193. Het bedrijf Optiek 33 bevindt zich op het adres: Hofstraat 61; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Optiek 33 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Optiek 33 is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optiek 33 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optiek 33, openstaande posities, locatie van Optiek 33 op de kaart.

Optiek 33 is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Optiek 33, company assigned to the tax number BE07008148193. The company Optiek 33 is located at the address: Hofstraat 61; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Optiek 33 were not found.
The main activity of Optiek 33 is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Optiek 33 is not available. You also can look at reviews of Optiek 33, open positions, location of Optiek 33 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optiek 33, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optiek 33, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optiek 33, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optiek 33, employees, financial statistics.