Bietheres J SPRL

Contactgegevens Bietheres J SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bietheres J SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bietheres J SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la R茅sistance 7; 6698; Vielsalm (Grand-Halleux), België

Telefoon (phone): 080 21 67 47 (+32-080 21 67 47) 080 21 67 47 (+32-080 21 67 47)

Fax (fax): 080 21 49 14 (+32-080 21 49 14) 080 21 49 14 (+32-080 21 49 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bietheres J SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bietheres J SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bietheres J SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bietheres J SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bietheres J SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bietheres J SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bietheres J SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bietheres J SPRL
Products information Bietheres J SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04760620117
Ondernemingsnummer: 2436737060
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Garages

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bietheres J SPRL
(Get full report from official database of BE for Bietheres J SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bietheres J SPRL
Addition kinds of activities for Bietheres J SPRL

363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
34979905. Loodfolie | Lead foil
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear

Werken bij Bietheres J SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bietheres J SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bietheres J SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bietheres J SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Bietheres J SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bietheres J SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bietheres J SPRL. Laat een reactie achter voor Bietheres J SPRL. Bietheres J SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bietheres J SPRL. Leave a respond for Bietheres J SPRL. Bietheres J SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bietheres J SPRL op de google maps. Adres en contacten Bietheres J SPRL
Location of Bietheres J SPRL on the google maps. Address and contacts of Bietheres J SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bietheres J SPRL Bietheres J SPRL: Scheerens R | Valcan BVBA | SORK | LUC MAGHE | VEBENA

Other related companies as Bietheres J SPRL: Scheerens R | Valcan BVBA | SORK | LUC MAGHE | VEBENA

Bietheres J SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bietheres J SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04760620117. Het bedrijf Bietheres J SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la R茅sistance 7; 6698; Vielsalm (Grand-Halleux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 384,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Bietheres J SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bietheres J SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bietheres J SPRL, openstaande posities, locatie van Bietheres J SPRL op de kaart.

Bietheres J SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bietheres J SPRL, company assigned to the tax number BE04760620117. The company Bietheres J SPRL is located at the address: Avenue de la R茅sistance 7; 6698; Vielsalm (Grand-Halleux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 384,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile - Breakdown recovery. List of products are Garages.
The main activity of Bietheres J SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bietheres J SPRL is not available. You also can look at reviews of Bietheres J SPRL, open positions, location of Bietheres J SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bietheres J SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bietheres J SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bietheres J SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bietheres J SPRL, employees, financial statistics.