LUC MAGHE

Contactgegevens LUC MAGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC MAGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC MAGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DES CARMES 73; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42335821 (+32-42335821) 42335821 (+32-42335821)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC MAGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC MAGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC MAGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC MAGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC MAGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC MAGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC MAGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC MAGHE
Products information LUC MAGHE

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC MAGHE
(Get full report from official database of BE for LUC MAGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC MAGHE
Addition kinds of activities for LUC MAGHE

506503. Elektronische onderdelen | Electronic parts
13890000. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
35230107. Gradering, schoonmaak, sorteermachines, fruit, graan, groente | Grading, cleaning, sorting machines, fruit, grain, vegetable
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
72310200. Schoonheidsscholen | Beauty schools

Werken bij LUC MAGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC MAGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC MAGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC MAGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van LUC MAGHE in sociale netwerken
Look for responds of LUC MAGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC MAGHE. Laat een reactie achter voor LUC MAGHE. LUC MAGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC MAGHE. Leave a respond for LUC MAGHE. LUC MAGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC MAGHE op de google maps. Adres en contacten LUC MAGHE
Location of LUC MAGHE on the google maps. Address and contacts of LUC MAGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC MAGHE LUC MAGHE: Willems (Firma) BVBA | Auberge Le Vieux Moulin | Cieters-Imbo | GASPAR (CARROSSERIE) | fertigo Nv

Other related companies as LUC MAGHE: Willems (Firma) BVBA | Auberge Le Vieux Moulin | Cieters-Imbo | GASPAR (CARROSSERIE) | fertigo Nv

LUC MAGHE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC MAGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf LUC MAGHE bevindt zich op het adres: QUAI DES CARMES 73; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LUC MAGHE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC MAGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC MAGHE, openstaande posities, locatie van LUC MAGHE op de kaart.

LUC MAGHE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC MAGHE, company assigned to the tax number BE09582519531. The company LUC MAGHE is located at the address: QUAI DES CARMES 73; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LUC MAGHE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC MAGHE is not available. You also can look at reviews of LUC MAGHE, open positions, location of LUC MAGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC MAGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC MAGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC MAGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC MAGHE, employees, financial statistics.