Carglass NV

Contactgegevens Carglass NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carglass NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carglass NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Quint 384-390; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 466 66 78; 02 463 59 94 (+32-02 466 66 78; 02 463 59 94) 02 466 66 78; 02 463 59 94 (+32-02 466 66 78; 02 463 59 94)

Fax (fax): 02 463 59 94 (+32-02 463 59 94) 02 463 59 94 (+32-02 463 59 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carglass NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carglass NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carglass NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carglass NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carglass NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carglass NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carglass NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carglass NV
Products information Carglass NV

BTW identificatienummer (tax): BE02698211669
Ondernemingsnummer: 9641296386
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Automobile - Roofs & sunroofs; Automobile - Glass

Product categorie (product category): Automobile - Alarm systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carglass NV
(Get full report from official database of BE for Carglass NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carglass NV
Addition kinds of activities for Carglass NV

332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
87320200. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research

Werken bij Carglass NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carglass NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carglass NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carglass NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Carglass NV in sociale netwerken
Look for responds of Carglass NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carglass NV. Laat een reactie achter voor Carglass NV. Carglass NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carglass NV. Leave a respond for Carglass NV. Carglass NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carglass NV op de google maps. Adres en contacten Carglass NV
Location of Carglass NV on the google maps. Address and contacts of Carglass NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Carglass NV Carglass NV: Sartori SPRL | Cachemire | Hotel Lambermont NV | DE ZILVERVIS | QUADRIMAGE S.A.

Other related companies as Carglass NV: Sartori SPRL | Cachemire | Hotel Lambermont NV | DE ZILVERVIS | QUADRIMAGE S.A.

Carglass NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carglass NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02698211669. Het bedrijf Carglass NV bevindt zich op het adres: Avenue Charles Quint 384-390; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Alarm systems. Lijst met producten zijn Automobile - Roofs & sunroofs; Automobile - Glass.
De hoofdactiviteit van Carglass NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carglass NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carglass NV, openstaande posities, locatie van Carglass NV op de kaart.

Carglass NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carglass NV, company assigned to the tax number BE02698211669. The company Carglass NV is located at the address: Avenue Charles Quint 384-390; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Alarm systems. List of products are Automobile - Roofs & sunroofs; Automobile - Glass.
The main activity of Carglass NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Carglass NV is not available. You also can look at reviews of Carglass NV, open positions, location of Carglass NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carglass NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carglass NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carglass NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carglass NV, employees, financial statistics.