GAR DE WEWEIRE

Contactgegevens GAR DE WEWEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR DE WEWEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR DE WEWEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 715; 1701; Dilbeek (Itterbeek), België

Telefoon (phone): 02 569 14 59 (+32-02 569 14 59) 02 569 14 59 (+32-02 569 14 59)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR DE WEWEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR DE WEWEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR DE WEWEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR DE WEWEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR DE WEWEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR DE WEWEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR DE WEWEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR DE WEWEIRE
Products information GAR DE WEWEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GAR DE WEWEIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR DE WEWEIRE
(Get full report from official database of BE for GAR DE WEWEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR DE WEWEIRE
Addition kinds of activities for GAR DE WEWEIRE

513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij GAR DE WEWEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR DE WEWEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR DE WEWEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR DE WEWEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

Zoek naar antwoorden van GAR DE WEWEIRE in sociale netwerken
Look for responds of GAR DE WEWEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR DE WEWEIRE. Laat een reactie achter voor GAR DE WEWEIRE. GAR DE WEWEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR DE WEWEIRE. Leave a respond for GAR DE WEWEIRE. GAR DE WEWEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR DE WEWEIRE op de google maps. Adres en contacten GAR DE WEWEIRE
Location of GAR DE WEWEIRE on the google maps. Address and contacts of GAR DE WEWEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR DE WEWEIRE GAR DE WEWEIRE: Debrus Philippe | Jeannine (Huis) | STEDELIJKE BASISSCHOOL | B.J.K. Couture | KRYWIN M.

Other related companies as GAR DE WEWEIRE: Debrus Philippe | Jeannine (Huis) | STEDELIJKE BASISSCHOOL | B.J.K. Couture | KRYWIN M.

GAR DE WEWEIRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR DE WEWEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf GAR DE WEWEIRE bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 715; 1701; Dilbeek (Itterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in GAR DE WEWEIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR DE WEWEIRE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR DE WEWEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR DE WEWEIRE, openstaande posities, locatie van GAR DE WEWEIRE op de kaart.

GAR DE WEWEIRE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR DE WEWEIRE, company assigned to the tax number BE01098052978. The company GAR DE WEWEIRE is located at the address: Ninoofsesteenweg 715; 1701; Dilbeek (Itterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Autombile concessionaires. Products created in GAR DE WEWEIRE were not found.
The main activity of GAR DE WEWEIRE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR DE WEWEIRE is not available. You also can look at reviews of GAR DE WEWEIRE, open positions, location of GAR DE WEWEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR DE WEWEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR DE WEWEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR DE WEWEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR DE WEWEIRE, employees, financial statistics.