ETS DECAMPS & FILS SPRL

Contactgegevens ETS DECAMPS & FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS DECAMPS & FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS DECAMPS & FILS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Mitoyen 3; 7062; Soignies (Naast), België

Telefoon (phone): 067 33 11 21 (+32-067 33 11 21) 067 33 11 21 (+32-067 33 11 21)

Fax (fax): +32 (15) 796-30-96 +32 (15) 796-30-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS DECAMPS & FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS DECAMPS & FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS DECAMPS & FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS DECAMPS & FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS DECAMPS & FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS DECAMPS & FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS DECAMPS & FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS DECAMPS & FILS SPRL
Products information ETS DECAMPS & FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01916534423
Ondernemingsnummer: 1988769531
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ETS DECAMPS & FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS DECAMPS & FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for ETS DECAMPS & FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS DECAMPS & FILS SPRL
Addition kinds of activities for ETS DECAMPS & FILS SPRL

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
7011. Hotels en motels | Hotels and motels
321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
20330107. Tomatencocktails: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato cocktails: packaged in cans, jars, etc.
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
34440507. Behuizingen voor bedrijfsmachines, plaatwerk | Housings for business machines, sheet metal
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij ETS DECAMPS & FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS DECAMPS & FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS DECAMPS & FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS DECAMPS & FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van ETS DECAMPS & FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETS DECAMPS & FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS DECAMPS & FILS SPRL. Laat een reactie achter voor ETS DECAMPS & FILS SPRL. ETS DECAMPS & FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS DECAMPS & FILS SPRL. Leave a respond for ETS DECAMPS & FILS SPRL. ETS DECAMPS & FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS DECAMPS & FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten ETS DECAMPS & FILS SPRL
Location of ETS DECAMPS & FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of ETS DECAMPS & FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS DECAMPS & FILS SPRL ETS DECAMPS & FILS SPRL: THUY-VEREECKEN | Wind NV | Dijck Leon | PR?GARD. ST.FRAN?. ASSISE | JAPAN RECUPE

Other related companies as ETS DECAMPS & FILS SPRL: THUY-VEREECKEN | Wind NV | Dijck Leon | PR?GARD. ST.FRAN?. ASSISE | JAPAN RECUPE

ETS DECAMPS & FILS SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS DECAMPS & FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01916534423. Het bedrijf ETS DECAMPS & FILS SPRL bevindt zich op het adres: Chemin Mitoyen 3; 7062; Soignies (Naast). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in ETS DECAMPS & FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS DECAMPS & FILS SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS DECAMPS & FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS DECAMPS & FILS SPRL, openstaande posities, locatie van ETS DECAMPS & FILS SPRL op de kaart.

ETS DECAMPS & FILS SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS DECAMPS & FILS SPRL, company assigned to the tax number BE01916534423. The company ETS DECAMPS & FILS SPRL is located at the address: Chemin Mitoyen 3; 7062; Soignies (Naast). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in ETS DECAMPS & FILS SPRL were not found.
The main activity of ETS DECAMPS & FILS SPRL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS DECAMPS & FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of ETS DECAMPS & FILS SPRL, open positions, location of ETS DECAMPS & FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS DECAMPS & FILS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS DECAMPS & FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS DECAMPS & FILS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS DECAMPS & FILS SPRL, employees, financial statistics.