Dijck Leon

Contactgegevens Dijck Leon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dijck Leon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dijck Leon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenovenstraat 25; 2580; Putte, België

Telefoon (phone): 015 75 54 81; 0495 22 86 42 (+32-015 75 54 81; 0495 22 86 42) 015 75 54 81; 0495 22 86 42 (+32-015 75 54 81; 0495 22 86 42)

Fax (fax): 015 75 80 60 (+32-015 75 80 60) 015 75 80 60 (+32-015 75 80 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dijck Leon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dijck Leon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dijck Leon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dijck Leon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dijck Leon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dijck Leon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dijck Leon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dijck Leon
Products information Dijck Leon

BTW identificatienummer (tax): BE08472076416
Ondernemingsnummer: 8504760742
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Dijck Leon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dijck Leon
(Get full report from official database of BE for Dijck Leon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dijck Leon
Addition kinds of activities for Dijck Leon

097102. Jachtdiensten | Hunting services
556100. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
28959901. Kanaal zwart | Channel black
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij Dijck Leon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dijck Leon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dijck Leon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dijck Leon. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van Dijck Leon in sociale netwerken
Look for responds of Dijck Leon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dijck Leon. Laat een reactie achter voor Dijck Leon. Dijck Leon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dijck Leon. Leave a respond for Dijck Leon. Dijck Leon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dijck Leon op de google maps. Adres en contacten Dijck Leon
Location of Dijck Leon on the google maps. Address and contacts of Dijck Leon

Andere gerelateerde bedrijven als come Dijck Leon Dijck Leon: FE. HENRION-FRANاOIS | JAN CUSTERS | WAGONS-LIT TRAVEL | S C H CONSULT | CARROSSERIE H.L. SA

Other related companies as Dijck Leon: FE. HENRION-FRANاOIS | JAN CUSTERS | WAGONS-LIT TRAVEL | S C H CONSULT | CARROSSERIE H.L. SA

Dijck Leon is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dijck Leon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08472076416. Het bedrijf Dijck Leon bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 25; 2580; Putte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Livestock food - Retail. Producten gemaakt in Dijck Leon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dijck Leon is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dijck Leon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dijck Leon, openstaande posities, locatie van Dijck Leon op de kaart.

Dijck Leon is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dijck Leon, company assigned to the tax number BE08472076416. The company Dijck Leon is located at the address: Steenovenstraat 25; 2580; Putte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Livestock food - Retail. Products created in Dijck Leon were not found.
The main activity of Dijck Leon is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dijck Leon is not available. You also can look at reviews of Dijck Leon, open positions, location of Dijck Leon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dijck Leon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dijck Leon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dijck Leon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dijck Leon, employees, financial statistics.