AUTOCENTER STEVENS BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • AUTOCENTER STEVENS BVBA
Private companiesSocial Services • AUTOCENTER STEVENS BVBA

Contactgegevens AUTOCENTER STEVENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCENTER STEVENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCENTER STEVENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpse Steenweg 86; 9080; Lochristi, België

Telefoon (phone): 09 355 74 52 (+32-09 355 74 52) 09 355 74 52 (+32-09 355 74 52)

Fax (fax): +32 (14) 734-94-78 +32 (14) 734-94-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCENTER STEVENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCENTER STEVENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCENTER STEVENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCENTER STEVENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCENTER STEVENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCENTER STEVENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCENTER STEVENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCENTER STEVENS BVBA
Products information AUTOCENTER STEVENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02271942138
Ondernemingsnummer: 8213073730
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AUTOCENTER STEVENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autombile concessionaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCENTER STEVENS BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOCENTER STEVENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCENTER STEVENS BVBA
Addition kinds of activities for AUTOCENTER STEVENS BVBA

171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
61530200. Factoring diensten | Factoring services
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij AUTOCENTER STEVENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCENTER STEVENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCENTER STEVENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCENTER STEVENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van AUTOCENTER STEVENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCENTER STEVENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCENTER STEVENS BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOCENTER STEVENS BVBA. AUTOCENTER STEVENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCENTER STEVENS BVBA. Leave a respond for AUTOCENTER STEVENS BVBA. AUTOCENTER STEVENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCENTER STEVENS BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOCENTER STEVENS BVBA
Location of AUTOCENTER STEVENS BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOCENTER STEVENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCENTER STEVENS BVBA AUTOCENTER STEVENS BVBA: CAMILLE GELADE | MANCOR | Kobeissi Afif | DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA | Brandt Guy

Other related companies as AUTOCENTER STEVENS BVBA: CAMILLE GELADE | MANCOR | Kobeissi Afif | DEWAELE JOHAN ACCOUNTANCY BVBA | Brandt Guy

AUTOCENTER STEVENS BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCENTER STEVENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02271942138. Het bedrijf AUTOCENTER STEVENS BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpse Steenweg 86; 9080; Lochristi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Autombile concessionaires. Producten gemaakt in AUTOCENTER STEVENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCENTER STEVENS BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCENTER STEVENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCENTER STEVENS BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOCENTER STEVENS BVBA op de kaart.

AUTOCENTER STEVENS BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOCENTER STEVENS BVBA, company assigned to the tax number BE02271942138. The company AUTOCENTER STEVENS BVBA is located at the address: Antwerpse Steenweg 86; 9080; Lochristi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Autombile concessionaires. Products created in AUTOCENTER STEVENS BVBA were not found.
The main activity of AUTOCENTER STEVENS BVBA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCENTER STEVENS BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOCENTER STEVENS BVBA, open positions, location of AUTOCENTER STEVENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCENTER STEVENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCENTER STEVENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCENTER STEVENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCENTER STEVENS BVBA, employees, financial statistics.